Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretitek a gyerekeket?

Szeretitek a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Én nagyon gyerek örűlt vagyok:)

Írjatok nemet és kort.Köszi.

2010. júl. 15. 12:43
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
Én is olyan vagyok ha meglátok 1 babát és ha tehetem megyek is odafele.Vagy megmosolygom hogy milyen kis aranyos vagy szép:)
2010. júl. 15. 13:15
 42/60 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos nem. Azt gondoltam évekig hogy ez majd változni fog, de már 40 éves elmúltam ez az érzés ugyanaz maradt, így nem is szültem. Gondolom, valamit megmagyaráz, hogy az anyámat nem is ismerem.
2010. júl. 15. 13:15
 43/60 anonim ***** válasza:
59%

úgy hogy utcán bömböl, úgy nem.

úgy hogy a boltban visít, úgy sem.

úgy hogy strandon a számbalép mikor úsznék, úgyse.

de úgy, hogy majd legyen egy utódom, akinek mindent megadhatok amit én nem kaptam meg, úgy igen ;)

16/L

2010. júl. 15. 13:19
 44/60 anonim ***** válasza:
48%

Nem. Soha nem éreztem irántuk a semlegességen és az utálaton kívül semmit.

20/L

2010. júl. 15. 13:21
 45/60 anonim ***** válasza:
72%
Jajj ezt a strandot ne is mondjátok. Minden anyuka hozza a gyereket úszógumiban, mert le se ér a lába. Minek viszi be olyan vízbe? Nem hagyja nyugodtan fürödni azokat, akik már felnőttek és kifizették ugyanúgy a jegyet,ahogyan ő. Egyszer sem lehet lebukni a víz alá, mert tuti úszógumi lesz a fejed fölött és nem tudsz feljönni. Nagyon mérges tudok érte lenni. A fejberúgást még csak -csak elviselem, mert előfordul véletlen, de ezek a kemény ordítások zárt helyen, vagy pénztárnál, ahol nem tudsz elhúzni onnan, ha nem akarod hallgatni engem is az őrületbe kergetnek.
2010. júl. 15. 13:23
 46/60 anonim ***** válasza:
51%

Nekem van fiam,és szeretem(bár nem kényeztetem én sem)

Hasonlóan gondolkodom a mai gyerekekről mint az egyik író..

A mai gyerekek idegesítenek,mert már egészen kis korukban csak az üvöltés és a hiszti van!!nem tudok elmenni sehová hogy ne fussak össze egy ordibáló hisztis kölyökkel!!

Sokszor égnek áll a hajam ,hogy mire képesek...(főleg Angliában a kölykök..)bár nem csodálkozom rajta,mert szerencsétlen gyerekeket akik már tipegnek/járnak az anyuka pórázon viszi...(ez tényleg így van)

2010. júl. 15. 13:23
 47/60 anonim ***** válasza:
22%
Rengeteg nem válasz volt, érdekes a tegnapi szoptatásos vitában megjelent fórumozók ma nem írták, hogy imádják a többi gyereket is még a szoptatás mellett.
2010. júl. 15. 13:26
 48/60 anonim ***** válasza:
56%

Igen. Nemrég kezdtem el bababolond lenni, úgy látszik változik az ember :) Nagyon szeretem a kicsi édeseket :)

20/L

2010. júl. 15. 13:27
 49/60 anonim ***** válasza:
51%

13:23,az,hogy pórázon viszi a gyereket,attól neked lesz jobb!Az örökmozgó gyerekekre,vagy a nagycsaládban élő gyerekekre rakják,azért,hogy ne szaladgáljon folyton!Ez kit zavar??És mi is voltunk gyerekek!Persze,ettől még nem kell őket szeretni,de szerintem a gyerekek a legőszintébb,"legtisztább"teremtések:)

Én szeretem a gyerekeket:)

14/L

2010. júl. 15. 13:35
 50/60 anonim ***** válasza:
53%

nem csípem őket.ami azt illeti utálom őket.

17L

2010. júl. 15. 13:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!