Szeretitek a gyerekeket?
Én nagyon gyerek örűlt vagyok:)
Írjatok nemet és kort.Köszi.
Szia!
Én is gyerekmániás vagyok,óvónő akartam lenni,csak apám lebeszélt,mert kevés a fizetés
Már egész fiatalon vásároltam a babás újságokat,hogy felkészüljek a sajátjaimra.
2 kisfiam van,19 hónapos és 6 éves
(30 éves nő)
Kedves válaszoló én senkit nem pontoztam le.Meg is írtam hogy senkit nem pontozok le.
Többieknek köszi a válaszokat!
Nem, csak a saját fél éves lányomat.
37N
Én 4-et szeretnék majd:)
Igen,le tudnak fárasztani,pláne,ha még 7 éven aluliak.Két első unokatesóm van,a kislány 6 lesz,az öccse 4 éves.Mikor a nővéremmel elutazunk hozzájuk pár napra,nagyon le tudnak fárasztani...valamiért mindig velem akarnak lenni,sokkal inkább,mint a nővéremmel!Amíg kisbabák voltak,én nem igazán foglalkoztam velük,nem értettem a kisbabákhoz.Addig mindig a nővérem játszott velük,babusgatta őket.Aztán mikor már elmúltak másfél-2 évesek,mindig velem akartak(és akarnak:)játszani.De ez van szinte az összes unokatesónknál:amíg baba,addig a nővérem foglalkozik velük,később már inkább én.Fárasztóak,de szeretem őket,és nem tudom elképzelni a jövőmet gyerekek nélkül:)
14/L
Én szeretem a gyerekeket, de a sírástól, hisztizéstől ki tudok akadni pl. amikor boltban hallok ilyet.
De van egy ismerősöm (18-20 körüli csajszi) ő nagyon gyerekőrült. Ha meglát egy kisgyereket, egyből fülig ér a szája és ha teheti oda is megy beszélget vele. Totál kész xD Ő belőle nagyon jó anyuka lesz az biztos. Én ahogy írtam, szeretem a gyerekeket, aranyosak nagyon:) de a hisztizést nem bírom elviselni, nem tehetek róla. Biztos majd a sajátommal más lesz a helyzet:)
Különösebben sose voltam oda a gyerekekért. A sajátom persze más, bár őt se kényeztetem túlzottan.
Viszont minnél több gyereket ismerek meg annál kevésbé szeretem őket. Tudom, hogy nem a gyerek hibája, hanem a szülőé, de azt látom, hogy a gyerekek nagy többsége vagy bunkó agresszív már egész kicsinek, vagy a másik véglet az elkényeztetett, "életképtelen" nyavajgós. Az udvarias, talpraesett gyerekekkel nincs semmi bajom.
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!