Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretitek a gyerekeket?

Szeretitek a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Én nagyon gyerek örűlt vagyok:)

Írjatok nemet és kort.Köszi.

2010. júl. 15. 12:43
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
66%
Én szeretem őket bár 1-2 kettőt nem mert van amelyiket elkényeztetik és hát érdekesen viselkedik és a tesóm most új csoportban van és vannak akik olyan gonoszak,amúgy tényleg imádom a gyerekeket ők is szeretnek engem csak van amelyik elég 2 színű:S
2010. júl. 15. 13:08
 32/60 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Én is gyerekmániás vagyok,óvónő akartam lenni,csak apám lebeszélt,mert kevés a fizetés

Már egész fiatalon vásároltam a babás újságokat,hogy felkészüljek a sajátjaimra.

2 kisfiam van,19 hónapos és 6 éves

(30 éves nő)

2010. júl. 15. 13:09
 33/60 anonim ***** válasza:
40%
Itt nem a társadalomról van szó, hanem arról, hogy nem hittem volna, hogy egy egyszerű kérdésre, ennyi "nemleges" választ fognak adni az emberek... Ha tippelni kellett volna, biztos az ellenkezőjére szavaztam volna. Ennyi.
2010. júl. 15. 13:10
 34/60 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló én senkit nem pontoztam le.Meg is írtam hogy senkit nem pontozok le.

Többieknek köszi a válaszokat!

2010. júl. 15. 13:10
 35/60 anonim ***** válasza:
37%
Szia! A rokon gyerekekkel nincs bajom, de némelyik idegen gyerek ki tud készíteni. Néha a rokon gyerek is, de neki elnézem :D Saját nem kellene. 21/N
2010. júl. 15. 13:11
 36/60 anonim ***** válasza:
9%

Nem, csak a saját fél éves lányomat.

37N

2010. júl. 15. 13:11
 37/60 anonim ***** válasza:
69%

Én 4-et szeretnék majd:)

Igen,le tudnak fárasztani,pláne,ha még 7 éven aluliak.Két első unokatesóm van,a kislány 6 lesz,az öccse 4 éves.Mikor a nővéremmel elutazunk hozzájuk pár napra,nagyon le tudnak fárasztani...valamiért mindig velem akarnak lenni,sokkal inkább,mint a nővéremmel!Amíg kisbabák voltak,én nem igazán foglalkoztam velük,nem értettem a kisbabákhoz.Addig mindig a nővérem játszott velük,babusgatta őket.Aztán mikor már elmúltak másfél-2 évesek,mindig velem akartak(és akarnak:)játszani.De ez van szinte az összes unokatesónknál:amíg baba,addig a nővérem foglalkozik velük,később már inkább én.Fárasztóak,de szeretem őket,és nem tudom elképzelni a jövőmet gyerekek nélkül:)

14/L

2010. júl. 15. 13:12
 38/60 anonim ***** válasza:
61%

Én szeretem a gyerekeket, de a sírástól, hisztizéstől ki tudok akadni pl. amikor boltban hallok ilyet.

De van egy ismerősöm (18-20 körüli csajszi) ő nagyon gyerekőrült. Ha meglát egy kisgyereket, egyből fülig ér a szája és ha teheti oda is megy beszélget vele. Totál kész xD Ő belőle nagyon jó anyuka lesz az biztos. Én ahogy írtam, szeretem a gyerekeket, aranyosak nagyon:) de a hisztizést nem bírom elviselni, nem tehetek róla. Biztos majd a sajátommal más lesz a helyzet:)

2010. júl. 15. 13:12
 39/60 anonim ***** válasza:
24%
A kérdés egyszerű, és a "nem" válasz miért ne lenne egyszerű? Egyszerű kérdésre csak egy válasz van? Ha mindenki egyformán gondolkozna egyszerű dolgokról arról milyen unalmas lenne már a világ? Ha mindenki igennel felelne akkor nem is lenne értelme a kérdésnek. Nem értem az okfejtésed.
2010. júl. 15. 13:13
 40/60 anonim ***** válasza:
56%

Különösebben sose voltam oda a gyerekekért. A sajátom persze más, bár őt se kényeztetem túlzottan.

Viszont minnél több gyereket ismerek meg annál kevésbé szeretem őket. Tudom, hogy nem a gyerek hibája, hanem a szülőé, de azt látom, hogy a gyerekek nagy többsége vagy bunkó agresszív már egész kicsinek, vagy a másik véglet az elkényeztetett, "életképtelen" nyavajgós. Az udvarias, talpraesett gyerekekkel nincs semmi bajom.

29/L

2010. júl. 15. 13:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!