Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretitek a gyerekeket?

Szeretitek a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Én nagyon gyerek örűlt vagyok:)

Írjatok nemet és kort.Köszi.

2010. júl. 15. 12:43
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
51%

Sosem szerettem őket. Leginkűbb semlegesek vagy idegesítőek. Minnél nagyobbak annál jobban. Nem is akarok gyereket. De néha a szüleik borzalmasabbak még náluk is.

29L

2010. júl. 15. 13:00
 22/60 anonim ***** válasza:
61%

Úgy vagyok velük, mint a felnőttekkel. Van, akit kedvelek, van akit kifejezetten nem.

Nem a külsejüket nézem, hanem a viselkedést, természetét, kulturáltságát.

Amúgy a gyerek a szülő tükörképe. Nézd meg a gyereket, meglátod a szülejét-nevelőjét.

Csak éppen az utóbbiak már tudják magukat festeni, a gyerek még őszinte.

2010. júl. 15. 13:02
 23/60 anonim ***** válasza:
50%

Teljesen le vagyok döbbenve, hogy huszonéves nők, idegesítőnek tartják a gyerekeket, és hogy nem vállalnának be még egyet se... :O

Még mindig tudnak az emberek meglepetéseket okozni :)

2010. júl. 15. 13:03
 24/60 anonim ***** válasza:
63%

a sajátomat imádom:)

a többi gyerekkel úgy vagyok, mint a felnőttekkel, van amelyiket szeretem, van amelyiket kifejezetten utálom, függetlenül attól, h rokon vagy sem:)

23/nő

2010. júl. 15. 13:05
 25/60 anonim ***** válasza:
60%

Mindenkit felpontoztam, aki az elején a nemleges válasza miatt lett lehúzva. Gusztustalan, ami itt megy, akár a kérdező, akár más droid értékeli így. A hasznos válasz és a tetszetős válasz között oltári különbség van, nem kéne az utóbbi alapján értékelni.

A válaszom egyébként az, hogy nem érzek irántuk semmit. Aranyosak meg minden, biztos lehet őket szeretni, de hozzám nem áll ez a dolog közel.

26/60 anonim ***** válasza:
51%

Ahogy valaki egyszer írta itt a gyakorikerdeseken: más gyereke taknyos orrú gengszter. :) De az enyém egy angyal. :)

27L

27/60 anonim ***** válasza:
54%
Miért kell ezen meglepődni? A világ változik, már nem kötelező mindnen nőnek szülni, ha akar ha nem, csak azért hogy a társadalom ne nézze le ...
 28/60 anonim ***** válasza:
33%
Miért jobb lenne ha mindenki egyforma lenne?
2010. júl. 15. 13:07
 29/60 anonim ***** válasza:
56%

Én sem értem,min vagy megdöbbenve.Nekem sokkal fontosabb a tanulás,a jó munkahely,az életszínvonal megteremtése,mint a gyerek.Nem kell ezen meglepődni,már nem a 80-as években élünk,hogy huszonévesen szülni kell.

Van egy mondás:Ha nem tetszik,ne csináld :P

2010. júl. 15. 13:08
 30/60 anonim ***** válasza:
23%
Sokan azt szeretnék ebben az országban ...
2010. júl. 15. 13:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!