Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl a dolgokat,...

Én reagálom túl a dolgokat, vagy valóban nem túl fer?

Figyelt kérdés

Iskolába járok, mellette konkrétan én vezetem a háztartást (főzök, mosok, takarítok, bevásárlás, posta..minden ami ezzel jár )

Néha édesanyám is besegít, de leginkább én csinálom.

Nekem ez nem probléma szívesen csinálom, mert ha ennyivel akkor ennyivel segítek neki.

Sajnos dolgozni, elég durva egészségügyi okokból kifolyólag nem tudok még!

Nem szeretném részletezni (mert a kérdés nem erről szól), de elég sok mindenben akadályoz...ez, van, hogy a mindennapokban is..

Holnap lesz a 23. születésnapom, nem szeretnék ajándékot sem semmit, csak annyit, hogy a születésnapom ne a házimunkáról szóljon, arról, hogy a húgom mit szeretne enni, ha haza ér a kollégiumból , kimostam-e mindent, el pakoltam-e, mosatlan stb...azt hiszem értitek.

A nővérem és a barátja jönnek át felköszönteni.

Mire anyu, konkrétan rögtön elkezdte sorolni, hogy mit kellene főzni, de ő nem csinálja meg, mert délután egyig dolgozik... én meg itthon vagyok, rá érek megtudom csinálni.

Nagyon rosszul esett.

Nyáron apu, anyu és a húgom szülinapja volt, betegen is szívvel lélekkel, sütöttem, főztem készültem...a szülinapi összejövetelükre.

Nem, nem azért, hogy majd ők ugyanígy tegyenek.

Csupán annyira jól esett volna, ha rám is valaki legalább akkora lelkesedéssel gondol.

Hogy legalább a saját szülinapomon nem én csinálom ezt .

Nem sajnáltatni akarom magam, de valóban rosszul esik..

Barátaim nincsenek, a tanulás és ők számomra a legfontosabbak, ha nem tanulok... akkor az itthoni teendőkkel vagyok elfoglalva értük.

Szerintetek jogosan esik rosszul, vagy én gondolom túlságosan túl?

2019. szept. 18. 22:46
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Természetesen egyébként megcsinálom az ételt, mert üres kézzel nem várhatom őket mindegy mi van.
2019. szept. 18. 22:49
 2/35 anonim ***** válasza:
98%
Jogos.Isten éltessen.Beszéld meg velük hogy ennyit tegyenek meg érted.Egyetlen nap...
2019. szept. 18. 22:54
 3/35 anonim ***** válasza:
91%
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Mondd, hogy nem csinálod.
2019. szept. 18. 22:55
 4/35 A kérdező kommentje:
Hiába mondtam.. fentebb leírtam mi volt a válasz..
2019. szept. 18. 22:56
 5/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2019. szept. 18. 22:57
 6/35 anonim ***** válasza:
97%
Szegénykém! Isten éltessen még nagyon sokáig! Nekem is rosszul esne, de ez ne rontsa meg a napodat! Rendelni vmit nem lehetne? Legalább a főzés rendben lesz!
2019. szept. 18. 23:00
 7/35 Savlekotő ***** válasza:
98%
Te családtag vagy v szimplán egy házicseléd? Gyanitom h a betegséged mentális amit nem is csodálok ilyen szerető családban :( Boldog születésnapot.
2019. szept. 18. 23:00
 8/35 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!:)

Nem sajnos... valószínűleg édesanyám kiakadna rajta, ha rendelni szeretnék bármit is ...:(

Nem, nincs mentális betegségem.

2019. szept. 18. 23:05
 9/35 Savlekotő ***** válasza:
97%
Komolyan nem értem h a születés napodon is te vagy a csicskájuk cselédjük,de hát minden nap az vagy. És még rendelned se lehet. Én biztos beszólnék nekik,h a lányuk vagyok nem a rabszolgájuk,lábtörlőjük,bár gyanítom h nem mersz kiállni magadért mert semmibe vesznek v képes anyád odaütni..
2019. szept. 18. 23:13
 10/35 A kérdező kommentje:

Ha kiállok sem igazán változik a helyzet, hosszútávon legalábbis egyáltalán nem.

Elmondhatom , hogy mi bajom, kiabalhatok stb...megsem hallják.

Vagy édesanyám válasza, ha pl nincs kedvem boltba menni, vagy főzni..."jó akkor halljuk éhen, nem kell akkor lemenni...ennyi.."

2019. szept. 18. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!