Valóban én reagálom tul?
Abban igazad van, hogy nem kellett volna mégegyszer lefújnia, szerintem. Nem tudom, mit tartalmaznak ezek a spay-k, de nem biztos, hogy túl jót tesz egy kismamának.
Az viszont tény, hogy mi, kismamák, általában túlreagáljuk a dolgokat.
Annyira nem kell félni ettöl a spay-től, próbálj megnyugodni. Sokkal jobban fogod élvezni a terhességet, ha nem reagálod túl a dolgokat.
Sajna tapasztalatból beszélek, szintén após...
Hát gázabb lett volna ha úgy fújja tele a fürdőt,hogy te ott vagy bent...
Egyébként meg a penész se éppen egészséges
Elsö vagyok.
Én a második babánkat várom, még mindig apósommal élünk. Megtanultam, hogyan kezeljem őt és rájöttem, ha konkrétan megbeszélem vele a dolgokat, akkor megértőbb.
Őszintének kell lenni, akkor sokkal könnyebb.
Az elözö terhességemnél állandóan vérnyomáscsökkentöt meg nyugtatót kellett szednem a köztünk kialakuló viták miatt.
Most sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok :)
Szerintem is túlreagálod. Elmondásod szerint eleve csukott ajtónál fújkodott. Ok, valamennyi kimegy, de azért azt úgy túlzásnak tartom, hogy az egész ház bűzölög.. Lehet csak a te orrod ennyire érzékeny rá, meg eleve parázol tőle, aztán azért érzed ennyire. A penészt meg tényleg el kell tüntetni, mert az sem épp veszélytelen.
Amúgy nekünk a hálószobánkat kellett penészteleníteni, szintén télen, 30 hetes terhes voltam, és mi is 2-szer fújtuk be, de nem bűzlött tőle az egész lakás, bár a hálóban szellőztetés után is lehetett még kicsit érezni, de nem vészesen. Semmi bajunk nem lett. Szóval lazulj el kicsit, ezen tényleg kár ennyit feszkózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!