Ugy halottam, hogy szülsé után sokat lehet fogyni ez valoban igy van? (persze tudom van akin meg marad és csak honapok évek mulva megy le)
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 18:45
1/4 anonim válasza:
Nem tudom mire gondolsz konkretan, mitol lehetne fogyni? A z biztos, h 6-8 kilo lemegy, ami a baba, mehlepeny,magzat viz, tobblet ver, viz. A tobbi mar toled fugg, mennyit eszel, mennyire vagy ehes utana. En pl abba a kategoriaba tartozom, aki a terhessegnel 6 kilot hizott, es par nap utan a korhazbola kezdo sulyommal mentem haza. Aztan a szoptatassal farkasetvagyam lett, azt is megettem, amit terhesen nem tudtam. ( semmi etvagyam nem volt vegig) . Igy 6-8 het utan mint a 6 kilot visszahiztam, es ugyanannyi voltam mint terhesseg vegen. De ez mindenkinel maskepp mukodik. Most legalabb tudom, h szoptatas alatt kell odafigyeljek, nem terhesen.
2/4 anonim válasza:
Nekem meg szülés után nem volt étvágyam. Terhesen faltam, 22kg-t híztam. -7kg volt maga a szülés és 3 hónapos volt a babám amikor már csak 6-8kg volt rajtam pluszban. Most megint terhes vagyok de 5kg-val kisebb súllyal estem teherbe mint az elsővel. Szóval én nagyon gyorsan és nagyon könnyen fogytam szülés után bár nagyon ki voltam készülve. Szerintem a stressztől is meg a szoptatás is rásegített.
3/4 anonim válasza:
Nálam a szoptatás a legjobb fogyókúra. Első babánknál 11,5 kilót híztam, a kórházból 3 kiló plusszal jöttem haza és kb. 3 hós korára már az is lement, aztán kb. még 2 hónap múlva ismét 3 kiló mínusz.
Most a 2. lányommal 15 kilót híztam a várandósság alatt, kórházból 6 kiló plusszal jöttem haza, most 2 hetes a lányka és már csak kb. 2 kiló van rajtam.
Nem koplalok, amit megkívánok eszek és nem is tornázok még.Tehát nálam nagyon jól működik ez a fajta fogyókúra.
4/4 anonim válasza:
Nálam is a szoptatás volt a fogyókúra. Összesen 10 kilót híztam terhességi cukor diéta miatt, az úgy ahogy volt le is ment szülés után pár nappalra, majd a szoptatás alatt tartottam a -2 kg-t még. Amint abba maradt a szoptatás 1 évesen nemcsak a 2 kiló jött vissza, hanem most már az előző indulásához képest +4-ben vagyok. Kb azóta szedem a terhesvitamint is és két vetélésem is volt már. Nem tudom, hogy ezek számítanak e, de még nem tornázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!