Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én reagálom túl vagy valóban...

Én reagálom túl vagy valóban bunkóság, ha a barátnőm azért nem ült le nálunk, mert undorodik a kiskutyám szőrétől?

Figyelt kérdés
Garzonban élünk, a párom, a kiskutyám és én. Nagyon pici a lakás, ráadásul nemrég költöztünk be, úgyhogy nincs ülőhelyünk, csak a matrac, amin alszunk. Egy nagyon jó barátnőm jött hozzánk, aki tudom, hogy nem szokott lakásban tartott állatokhoz, nálunk a kutya ugyanúgy az ágyban van... Mondtam neki, hogy foglaljon helyet, hiszen itt volt majdnem 2 órát. Azt mondta, hogy inkább nem, mert vonattal jött és azzal megy, ült és ül ott eleget... Én láttam az arcán, hogy a kiskutyám szőre zavarja (rövid fekete szőre van, keverék kutyus), fintorgott, bár próbálta takarni, hogy ő abba az ágyneműbe üljön bele... Nem mutattam, de engem ez nagyon sért, tiszta a kutyám, minden sétálás után áttörlöm a mancsát ronggyal... túlreagálom szerintetek vagy tényleg bunkó a barátnőm? n25
2018. jan. 31. 13:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

El kell fogadni, hogy nagyon különbözőek vagyunk, nálunk is így van a kutya, de van jópár ismerős, akik ennél cifrább megközelítéssel jönnek hozzánk, de már megszoktam.

Idővel biztos hozzászoknak a kutyákhoz, állatokhoz, de valamiért tartanak tőlük.

Gyerekkori trauma, stb, rengeteg pszichológiai ok van erre, miért ilyen egy ember.

Próbáld vele megszerettetni, nem bunkó ő, csak kicsit más.

2018. jan. 31. 13:12
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem fél tőle, neki is vannak kutyái, csak nálunk még a lépcsőre sem mehet fel, mert fél, hogy szőrös lesz pl. a ruhája, de azért esett rosszul, mert tényleg tiszta akutyám
2018. jan. 31. 13:13
 3/19 A kérdező kommentje:
náluk *
2018. jan. 31. 13:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem bunkóság, ő ilyen.

Nekem semmi bajom a kutyaszőrrel, pároméknál elég fél órát lenni, és a két rottijuktól csurom szőr leszek, na és?

Ám vannak, akik nem tolerálják.

Te pedig legközelebb takard le tiszta pléddel az ágyat, ha vendéget fogadsz, mert azt úgy illik :)

2018. jan. 31. 13:19
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Van aki nem viseli el a kutyát a lakásban, ez nem bunkóság!
2018. jan. 31. 13:20
 6/19 anonim ***** válasza:
95%

Hogy lenne már bunkó!? Még csak szemrehányást sem tett. Inkább az a fura, hogy részedről elvárás, hogy akarata ellenére is üljön le a kutyád szőrére.

Nem bunkó. Senki se ül le szívesen kutyaszőrre, udvariasságból sem.

2018. jan. 31. 13:20
 7/19 anonim ***** válasza:
95%

Nem volt bunkó egyáltalán.

Én szeretem az állatokat, de én sem szeretem, amikor valakinél csupa macska vagy kutyaszőr lesz a ruhám. Főleg, ha utána még megyek is valahova. Főleg, ha olyanban vagyok, amire nagyon ráragad.

Viszont nem illik az ágyneműre ültetni a vendéget, amiben alszotok. Oké, hogy csak egy matrac van, de ha vendég érkezik, akkor le lehet takarni egy pléddel, vagy összehajtod az ágyneműt. És így talán nem is lesz szőrös a vendég.

2018. jan. 31. 13:24
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
Ebben az égvilágon semmi bunkó vagy sértő nem volt, értem én, hogy szereted az állataid és tisztán tartod a lakást, de sokan bizony undorodnak a szőrtől, akkor is, ha minimális. Szerintem túlragálod.
2018. jan. 31. 13:26
 9/19 anonim ***** válasza:
85%
Én mondjuk más vetetlen ágyába nem ülnék le szívesen. Tudom, hogy garzon, meg kicsi a hely, de engem pl lehet, hogy az zavart volna. Esetleg két összecsukhatós kempingszéket beszerezhetnétek, és akkor lenne a vendégnek hová leülnie. De ez csak egy ötlet. Ikeában vannak ilyenek nagyon olcsón, vagy jófogáson.
2018. jan. 31. 13:27
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Én arra is gondoltam, hogy nem a kutyaszőr zavarta, csak nem akart beleülni abba az ágyneműbe, amiben ti alszotok :)
2018. jan. 31. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!