Én reagálom túl vagy valóban bunkóság, ha a barátnőm azért nem ült le nálunk, mert undorodik a kiskutyám szőrétől?
Én soha nem ülnék le más ágyára, pedig nem vagyok finnyás, de ez nekem nem ok.
Főleg ha nincs is megágyazva,akkor tuti nem ülnék rá utcai ruhában.
Nem tudom mekkora az a garzon, de egy széket illene venni vendégeknek.
Ha más nem,akkor puffot, amit ha nincs ott senki be lehet tolni az asztal alá,hogy ne fogja a helyet. Vagy egy összecsukható szék is jó ötlet, az sem ciki, megérik szerintem a vendégek, hogy másra nincs hely.
Ágyra én sem ülnék le, pont.
Az ágyban alvó állatokról meg mindenkinek meg lehet a véleménye.
Engem pl nem zavar, de van akibe nagyon berögzült,hogy az állatnak kint a helye. A barátnőd nem volt bunkó, semmi rosszat nem szólt be, udvarias volt, nem értem mi a baj.
Könyörgöm, hát a saját kutyájától sem bírja elviselni a szőrt, akkor miért várod el tőle, hogy a tiédtől elviselje?
Mindenkinek van valami rigolyája, neki ez. Az én öcsém sem ül le addig a székre, amíg nem veszem le róla a párnát, mert a macska azon szokott aludni ő meg nem szeretné összeszőrözni a nadrágját. Most nekem is meg kéne sértődni? :D
Miért kell oda is problémát generálni, ahol nincs...
Egyébként meg nem az eszedért szoktak szeretni, ugye? :)
Ha nem akar szőrös lenni, akkor nem az érdekli, hogy tiszta-e az állat vagy nem, amiről a szőr jött, a szőr az szőr akkor is ha mocskos, meg akkor is, ha tiszta. Az ég világon semmi köze ahhoz, hogy tiszta-e a kutyád mancsa(?)!
Biztos jól írtad a korodat?
Sosem ülnék le másnak az ágyneműjére. Beágyaztál és leterítetted az ágyneműt egy pléddel legalább?
Egyáltalán nem bunkó.
Tök kellemetlen, hogy odahívsz valakit és az egyetlen ülőhely egy matrac a földön. Akkor találkozzatok máshol. Eszembe nem jutna így odahívni senkit. Pláne nem akarnám, hogy az ágyamra üljön akkor se, ha az csak egy matrac jelenleg. Ilyenekre is gondolhatnál, nem csak a kiskutyádra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!