Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apró dolog, mégis idegesítő!...

Apró dolog, mégis idegesítő! Azért szóvá tegyem?

Figyelt kérdés

Párom egyik munkatársánál voltunk szombat este. Készült néhány fénykép is. A munkatársának a felesége levágott a képekről, és úgy tette fel őket az internetre. Pár hölgy hozzászólt a képhez, hogy szívesen megismerkednének a párommal. A feleség meg írta, hogy privátban ír telefonszámot, nyugodtan lehet vele ismerkedni, mert egyedülálló.

Engem zavar a dolog, mert tudom, hogy a párom csak ideges lesz, hogy ilyen hülyeségekkel zaklatják őt munkaidőben. Egyébként jegyben járunk.

Szerintetek szóljak a nőnek, hogy állítsa le magát? Vagy hagyjam a fenébe a dolgot?

2010. júl. 12. 13:14
 81/126 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nő nagyon komolyan keresztbe akar tenni neked/nektek, úgyhogy vedd komolyan! ez nem csak egy apróság, ez a nő nem normális. ismerek ilyen elvetemült, agybajos ribancokat bármire képesek, ha épp szart keverni támad kedvük, nagyon veszélyesek.

ahogy már valaki írta, mindenképpen mentsd le a többi nő kommentjeit tartalmazó oldalakat mert én is úgy gondolom, hogy a nő később törölni fogja mindet és még téged állít be hisztis p.csának, hogy teljes legyen a szarkeverés. az ilyenek nem normálisak!!!

2010. júl. 12. 14:36
 82/126 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne süllyedj le az ő szintjére. egyértelmű, h provokálni akar. a párodat hívta már valaki?

és tényleg mentsd le a képeket, hozzászólásokat. remélem mielőbb megoldódik a helyzet, de ne felejts el minket is tudósítani ;)

2010. júl. 12. 14:37
 83/126 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem apróság.

Többet ne menjetek oda, és a párod kérje ki magának a dolgot! Mit képzel ez? Akár bíróságra is lehetne menni, és feéjelenteni zaklatásra való felbújtásért, meg visszaélésért személyes adatokkal. Téged levághat, de apárod nevében nem hirdethet. Társat keres neki!!!

Vag yelmebeteg a nő, vagy szerelmes a párodba, estleg ő egy elcsapott régi szerető..de hülyeséget csinált. Viszont ez nem apróság, hanem valaki nekiállt akbnázni a kapcsolatotokat. Ez agresszió, vissza kell utasítani, mert ha nem állítjátok le, újra próbálkozik, és egyre durvábban. Lehet az is, hogy alami munkahelyi bosszú. Vag yvisszautasította a párod, és megorrolt érte.

2010. júl. 12. 14:39
 84/126 anonim ***** válasza:
94%
Előbb hívd fel a párodat, vag yha nem akarod zavarni, akkor este beszélj vele, majd hívd fel a nőt is, és kérd ki!
2010. júl. 12. 14:40
 85/126 anonim ***** válasza:
95%

Még ez is lehet.

A párod és közte volt valami.

Aztán a párod dobta.

A csaj meg elkezd genyózni.

Ha nem kéri ki magának a párod, akkor gyanús.

2010. júl. 12. 14:55
 86/126 anonim ***** válasza:
100%

Hát, lehet, hogy népszerűtlen leszek ezzel a gondolattal, de szerintem nem zörög a haraszt...

Nem lehet, hogy a párod elkövetett ellene valamit? Mármint a lelkivilága ellen.. lehet, hogy volt egy egyéjszakás kalandjuk, amiről te nem tudsz, vagy ilyesmi. Esetleg a csaj többet akart, a párod meg nem. Nem bántásból írom, csak ez is egy lehetőség.

2010. júl. 12. 14:56
 87/126 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszitek, hogy a párja nem csinál semmit? Most komolyan. Szerencsétlen most is a munkahelyén dolgozik, mégis mit tudna csinálni? Ráadásul most értesült a dologról telefonon. Azért nem minden munkahely olyan laza, hogy elengedi a dolgozóit balhékat lerendezni.
2010. júl. 12. 14:57
 88/126 anonim ***** válasza:
100%
remélem megkened a csajt
2010. júl. 12. 14:59
 89/126 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy mellesleg megjegyzem, hogy magán célra fotót bárki készíthet bárkiről, de ha közzéteszi és a fotón az illető felismerhető és főtéma, akkor KELL a hozzájárulása. (Ha a kép témája egy székesegyház és előtte álldogál valaki, akkor nem kell. De ha a kép "róla szól", vagy "róla is", akkor feltétlenül.) Persze az ilyen képe internetes terjedését később megállítani már nem lehet, ám ha ismert az elkövető személye, akkor feljelentés, polgári per simán bejátszhat. Szerintem. Mert ez nem kavarás, hanem bűn. (Azt nem tudom jogi végzettség hiányában, hogy bűncselekmény, vagy csak szabálysértés, de valami, és nem semmi.) :)
2010. júl. 12. 15:03
 90/126 anonim ***** válasza:
1%
.
2010. júl. 12. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!