Apró dolog, mégis idegesítő! Azért szóvá tegyem?
Párom egyik munkatársánál voltunk szombat este. Készült néhány fénykép is. A munkatársának a felesége levágott a képekről, és úgy tette fel őket az internetre. Pár hölgy hozzászólt a képhez, hogy szívesen megismerkednének a párommal. A feleség meg írta, hogy privátban ír telefonszámot, nyugodtan lehet vele ismerkedni, mert egyedülálló.
Engem zavar a dolog, mert tudom, hogy a párom csak ideges lesz, hogy ilyen hülyeségekkel zaklatják őt munkaidőben. Egyébként jegyben járunk.
Szerintetek szóljak a nőnek, hogy állítsa le magát? Vagy hagyjam a fenébe a dolgot?
ne haragudj kérdező, de nem jó ötlet közösségi oldalra irkálnod, nem a te feladatod lerendezni a hölgyikét
a párod hívja fel, közölje vele, hogy szedje e a képét és ha visszaél az adataival, akkor feljelentés lesz a vége, ebbe te ne szólj bele....
Ha így áll a dolog, én tuti feljeleneteném a képeitekkel való visszaélés miatt, gondolom nem kért engedélyt, hogy reklámozza a vőlegényed aneten.
Priviben simán megírhatod neki, hogy ha nem fejezi be, csúnya vége lesz, mert minden oldal le van mentve, bizonyíték van stb. ha esetleg nem ért a szép szóból.
Ha minden kötél szakad a csaj minden ismerősének elküldeném a képet, és aláírnám amit ő folyton kitörölget :) Aztán úgysem tudja azokat kitörölni, mert az üzi priviben megy, ő azt nem láthatja. Ez már zaklatás, amit ő csinál... és gusztustalan!
Ez nagyon durva!
Én a férjed helyébe jól elbeszélgetnék a nővel és ha nem úgy reagál fel is jelenteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!