Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apró dolog, mégis idegesítő!...

Apró dolog, mégis idegesítő! Azért szóvá tegyem?

Figyelt kérdés

Párom egyik munkatársánál voltunk szombat este. Készült néhány fénykép is. A munkatársának a felesége levágott a képekről, és úgy tette fel őket az internetre. Pár hölgy hozzászólt a képhez, hogy szívesen megismerkednének a párommal. A feleség meg írta, hogy privátban ír telefonszámot, nyugodtan lehet vele ismerkedni, mert egyedülálló.

Engem zavar a dolog, mert tudom, hogy a párom csak ideges lesz, hogy ilyen hülyeségekkel zaklatják őt munkaidőben. Egyébként jegyben járunk.

Szerintetek szóljak a nőnek, hogy állítsa le magát? Vagy hagyjam a fenébe a dolgot?

2010. júl. 12. 13:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim ***** válasza:
35%

Azt hiszem érdemes szóvá tenni,mert az a nő nem tudni,mit képzel magáról!

Én azt hiszem elmennék hozzá,és ezt mondanám:

"Mégis hogy képzelted ezt?Engem te többet nem látsz az biztos,de a leendő férjemet se nagyon,az biztos!Többet teszek le az asztalra egész életemben,mint te!":D

És fülig érne a szám a mosolytól,hogy jobban fájjon neki,és hogy irigyebb lehessen..:)

2010. júl. 12. 15:26
 92/126 anonim ***** válasza:
100%
Én saját tapasztalat alapján azt mondom neked,hogy meséld el a párodnak és kérd meg, hogy beszéljen a kollégájával. Az jó ötlet volt,hogy írtál a nőnek hozzászólást. Viszont Te még véletlenűl se érezd kellemetlenűl magad. Anno mikor összejöttünk a férjemmel,engem is furt a legjobb haverjának az akkori csaja, én akkor sokáig türelmes voltam,de nem kellett volna.
2010. júl. 12. 15:28
 93/126 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló! És téged miért fúrt? Kiderült mi volt az oka?
2010. júl. 12. 15:29
 94/126 anonim ***** válasza:
91%
PrintScreen-ezd le.
2010. júl. 12. 15:42
 95/126 anonim ***** válasza:
96%

Én feltenném a csajt valami társkereső/alkalmi partnert kereső oldalra telefonszámmal (nem gyenge szöveggel)...

Csak ezt csendben kellett volna (mielőtt kommentet írtál).

2010. júl. 12. 16:24
 96/126 anonim ***** válasza:
100%
mindenképpen szólj a párodnak és együtt vonjátok kérdőre ezt a némbert! Ez poénnak nagyon sz.r,ha annak szánta!
2010. júl. 12. 16:34
 97/126 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Közben a kedves nő az összes hozzászólásomat törölte.

Minden hölgynek aki hozzászólt a képhez, írtam egy rövid levelet, nagyjából hasonló szöveggel mint amit ide bemásoltam.

Párom szólt a m.társának, hogy a kedves felesége mit csinált. Megnézték az iwiwen, a férj szólt feleségének... Párom azt mondta jól összekaptak telefonon, és ahogy a m.társát ismeri, még otthon is jól össze fognak veszni.

Ezek után persze írt a nő, hogy én miért kavarok neki.

Azt hittem, hogy az agyam eldobom... Még neki állt feljebb...

2010. júl. 12. 17:17
 98/126 anonim ***** válasza:
93%
majd ird le h férjed h reagált rá,Helyébe olyat levernék a hölgyeménynek h lefejelné a göncölszekér bal első kerekét.
2010. júl. 12. 17:17
 99/126 anonim ***** válasza:
94%
A végén te leszel a mumus várd ki a végét,te lezsel a szarkavaró az ilyen mindenre képes h elérje a célját,tapasztalat.Az ilyen nőt pofán kell verni h tudja hol a helye én is nő vagyok,de vannak nők akik csa abból értenek ha jól szájba rúgják őket.
2010. júl. 12. 17:21
 100/126 A kérdező kommentje:
Hm... a "kedves" levélkém után amit a nőnek írtam...letörölte magát iwiwről.
2010. júl. 12. 17:22
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!