Apró dolog, mégis idegesítő! Azért szóvá tegyem?
Párom egyik munkatársánál voltunk szombat este. Készült néhány fénykép is. A munkatársának a felesége levágott a képekről, és úgy tette fel őket az internetre. Pár hölgy hozzászólt a képhez, hogy szívesen megismerkednének a párommal. A feleség meg írta, hogy privátban ír telefonszámot, nyugodtan lehet vele ismerkedni, mert egyedülálló.
Engem zavar a dolog, mert tudom, hogy a párom csak ideges lesz, hogy ilyen hülyeségekkel zaklatják őt munkaidőben. Egyébként jegyben járunk.
Szerintetek szóljak a nőnek, hogy állítsa le magát? Vagy hagyjam a fenébe a dolgot?
Úristen!Ez apró dolog??Nekem nem lenne az!Hogy lehet valaki ennyire ro..ék!Basszus,én még lehet adnék neki egy pofont is hogy észhez térjen!Hogy lehet valaki ennyire szemét!?!?REmélem a párjától kapott, ám visszavágnék neki valamivel.Miket ítál a levelekben a nőknek?Ők visszaírtak?
22/L
Párom munkatársa hazament, jól összekapott a feleségével, majd elment kocsmázni.
Ennyit tudok, többet nem. De már nem is érdekel.
Remélem jól meg rugdalta a férje(elítélem a nő verést de ez megérdemli)
remélem nálad minden rendben van.azért írj ha valami még történik.Komolyan úgy felhúztam magam mintha velem történt volna ez!!!
25/N
fúú te... nagyon nyugis nőszemély vagy ahogy elnézem :D én már rág megfejeltem vna az illetőt.. amúgy az a komment h egy ilyen "társkereső" oldalra felteeni telszámmal mindennel nem gyenge szöveggel big lájk :D azon behaltam :D de jó 5let ;) (lett vna)
de látom h te nem vagy az a bosszúálló. kavarós típus. gratulálok, tök jól,nyugisan kezelted a helyzetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!