Apró dolog, mégis idegesítő! Azért szóvá tegyem?
Párom egyik munkatársánál voltunk szombat este. Készült néhány fénykép is. A munkatársának a felesége levágott a képekről, és úgy tette fel őket az internetre. Pár hölgy hozzászólt a képhez, hogy szívesen megismerkednének a párommal. A feleség meg írta, hogy privátban ír telefonszámot, nyugodtan lehet vele ismerkedni, mert egyedülálló.
Engem zavar a dolog, mert tudom, hogy a párom csak ideges lesz, hogy ilyen hülyeségekkel zaklatják őt munkaidőben. Egyébként jegyben járunk.
Szerintetek szóljak a nőnek, hogy állítsa le magát? Vagy hagyjam a fenébe a dolgot?
Tudom, hogy a párom engem szeret, és nem fog egy ilyen jöttment nő kavarásai miatt elhagyni. Ezért nem tartom annyira nagy dolognak ezt a dolgot.
Ha nem vagyok neki szimpi, levághat a képekről. Ezt is megteheti. Ez sem érdekel. De hogy a páromat szinglinek állítja be...
Nem a kérdezőé volt csúnya, hanem annak a viselkedése volt csúnya aki feltette a képet.
Egyébként egyértelműen ki akar b*szni veled. Én felhívnám a férjét, azt mondod régóta ismered. Hátha leállítja az asszonyt. Fogalmam sincs mi vált ki egy ilyen viselkedést.
olyan kíváncsi vagyok. nem linkeled be az adatlapját?
ha nem, azt is megértem, de megnézném, ki az és főleg, hogy melyik az a kép, hogy csinálta a levágást, ilyenek.
vagy esetleg csak a képet, úgy, hogy a vőlegényed arcát kitakarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!