Apró dolog, mégis idegesítő! Azért szóvá tegyem?
Párom egyik munkatársánál voltunk szombat este. Készült néhány fénykép is. A munkatársának a felesége levágott a képekről, és úgy tette fel őket az internetre. Pár hölgy hozzászólt a képhez, hogy szívesen megismerkednének a párommal. A feleség meg írta, hogy privátban ír telefonszámot, nyugodtan lehet vele ismerkedni, mert egyedülálló.
Engem zavar a dolog, mert tudom, hogy a párom csak ideges lesz, hogy ilyen hülyeségekkel zaklatják őt munkaidőben. Egyébként jegyben járunk.
Szerintetek szóljak a nőnek, hogy állítsa le magát? Vagy hagyjam a fenébe a dolgot?
Szerintem szólj először a párodnak,majd ö elintézi ha mégse szólj a lánynak hogy álljon le.Amúgy te is tudsz hozzászólni a képhez nyugodtan írd oda--- hogy van egy bibi ez a te vőlegényed le lehet kocccolni.Szerintem én megtépném a csajt ha velünk ilyet tenne!!!írd majd meg hogy alakult,kíváncsi vagyok rá!!szorítok
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!