Hogy tudnám túltenni magamat agyban azon, hogy vége a házasságomnak?
Figyelt kérdés
Nem akarok részletekbe menni, fokozatosan romlottak a dolgok, nem volt szó megcsalásról vagy hasonlóról. De egyszerűen nem tudom elengedni, mindig az jár a fejemben, hogy hátha meg lehetne javítani, pedig a józan eszemmel tudom, hogy biztos, hogy innen már nincs visszaút, és valójában azt is tudom, hogy 5 percig nem tudnék már benne lenni.
Volt esetleg valaki pszichológusnál, mondott valami hasonló helyzetre valamit? Hogy tudnám megállítani, hogy ne pörögjek rajta? Kérlek aki nem élt át hasonlót, az ne írjon olyanokat, hogy pl. hallgassak zenét... bármit csinálok, hátul az agyamban folyamatosan ez pörög.
Én is fogok menni, de annyira be vannak telve az időpontok, hogy 2 hét múlva kaptam. (Vidéken lakom.)
2019. aug. 2. 10:22
31/31 anonim válasza:
De diagnosztizáljatok, mert nem értetek hozzá és nem ismeritek ezt az embert. A saját életetek nem a kérdezőé. Rendkívül kevés információt kaptunk az illető férfiről. Ennyiből nekem semmi menthetetlen nem jön le. A cél a házasság megmentése, nem a gyerekes család szétverése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!