Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy lehet ezt "túlélni"?

Hogy lehet ezt "túlélni"?

Figyelt kérdés

25/N vagyok. Elkezdtem kutakodni és kiderült, hogy az anyai nagypapám cigány (volt mert meghalt nem ismertem, csak a testvéreit, akik feketék). Anyukám sem éppen hófehér, de azért nem mondják rá, hogy cigány.

Ayukám anyukája fehér bőrű, az apukája viszont fekete.

Azzal nyugtatom magam, hogy akkor anyukám félvér és akkor már nekem semmi "közöm" a cigányokhoz... Ugye?

Jaj de borzasztó...

Van egy kislányom, fehér bőrű szerencsére. Elképzelhető, ha lesznek még gyermekeink (a férjem fehér) akkor esetleg sötétebb bőrűek lesznek? Ugye nem???

2009. nov. 16. 17:23
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

egyxet értek az utolsó hozzászólóval.

(12:54)

Hidd el hogy NULLA vagy a cigányokhoz képest.

2010. márc. 4. 19:39
 42/42 dag ***** válasza:

Úúúúúúúúúúristeeeeen!!!!!

Ha véletlen születik egy barna bőrű gyereked, dobd ám be intézetbe! Nehogy szégyenkezned keldedjen miatta!

Szánalmas vagy! Ha véletlen születik egy barna bőrű fiad, az majd a nevelésed szerint fog élni! Nem a bőrszíne határozza meg az életszínvonalát!

Nálunk a nagyanyám volt cigány!! A többi rokonom mind magyar! És barna bőrü lettem!! Anyám soha nem éresztete!!

Talán ennek köszönhetem a Főiskolámat meg a jól fizető munkahelyem!!!!!! Az embert a tettei határozák meg! Nem a bőrszine!

2010. jún. 22. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!