Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy lehet ezt "túlélni"?

Hogy lehet ezt "túlélni"?

Figyelt kérdés

25/N vagyok. Elkezdtem kutakodni és kiderült, hogy az anyai nagypapám cigány (volt mert meghalt nem ismertem, csak a testvéreit, akik feketék). Anyukám sem éppen hófehér, de azért nem mondják rá, hogy cigány.

Ayukám anyukája fehér bőrű, az apukája viszont fekete.

Azzal nyugtatom magam, hogy akkor anyukám félvér és akkor már nekem semmi "közöm" a cigányokhoz... Ugye?

Jaj de borzasztó...

Van egy kislányom, fehér bőrű szerencsére. Elképzelhető, ha lesznek még gyermekeink (a férjem fehér) akkor esetleg sötétebb bőrűek lesznek? Ugye nem???

2009. nov. 16. 17:23
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Vagy Apeh ellenor!
2009. nov. 17. 14:46
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
vagy ügyvéd! és az fontos,mert ha ügyvéd volt a felmenőid között,lehet meg kéne vizsgáltatnod a gerincoszlopodat!
2009. nov. 18. 10:34
 33/42 anonim válasza:

Nem tudom miért kell gúnyolni a kérdésén.

Én elmesélem a saját storymat.

Anyukám bátyja cigány nővel házasodott,

mikor ezt megtudtam...

tehát unokatestvéreim félvérek..meg az ő gyerekeikben is van tehát egy vonóval..

az egyik félvér unokatesómmal rendszeresen tartjuk a kapcsolatot.Nagyon rendes és van egy magyar férje.meg már született egy kislányuk is.

A kislány ugyanolyan fehér bőrű mint én(Én magyar vok!!)

tehát,attól hogy az anyja félvér(aki szintén fehér bőrű)semmi jele nincs a gyereken.

Nekem ők csak félvér rokonok.Én nem vagyok cigány.Amúgy vannak nagyon rendes cigányok.Ismerek itt a környéken is rendeseket..de kevésbé rendeseket is.

Egy a lényeg:NYUGODJ MEG!

15/L

2009. nov. 21. 10:13
 34/42 anonim ***** válasza:

Én azt javasolnám Neked, hogy ilyenkor gondolj azokra, akik lehet, hogy cigány származásúak voltak, de Magyarországért dolgoztak, küzdöttek, harcoltak, vagy haltak meg.

Most hirtelen ezek e nevek jutottak eszembe: Sárközi az Egri csillagokból (aki lehet, hogy nem valós személy), Bihari János, Lavotta János és az a fiú, akit 8 évesen vettek fel a Zeneakadémiára: Cziffra György.

Az utóbbitól egyszer megkérdezte valaki, szereti-e Magyarországot. Mire állítólag azt válaszolta az 1940-es évek végén 50-es évek elején. "Szeretem a hazámat, csak szeretném, ha nem lenne kommunizmus." Még 1950-ben amikor disszidálni akart, elfogták. A felesége 2 évet kapott, ő pedig 3-at, melyet egy olyan kényszermunka táborban kellett eltöltenie, mely egy életre tönkretette a kezét.

Ha ezért a hazáért dolgozol és benne itthon érzed magad, akkor teljesen mindegy, hogy a Kárpát-medencében melyik népcsoporthoz tartozol.

2009. dec. 12. 02:32
 35/42 anonim ***** válasza:
0%
a cigány egy undorito népség szoval ne legyen rá senki büszke
2009. dec. 12. 12:50
 36/42 Tutujka ***** válasza:

Nem olvastam a kommenteket, de elég undorító, hogy a véredet ócsárolod.

Ha rajtad nem látszik, hogy van benned cigány vér, a párod fehér ember, szerintem hígult már annyira a véretek, hogy a gyerekeidnek a gyerekei nem lesznek füstös cigányok.

Minden ember olyan lesz amilyennek nevelik.

Mitől félsz?

Barna bőrűek lesznek, vagy a cigányokra jellemző mentalátásúak?

Neveld Őket becsületre, akkor olyanok is lesznek.

2010. jan. 15. 16:31
 37/42 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy nagyon visszaütne a szín,inkább unokákon szokott:)Szorítok!!!!
2010. jan. 25. 09:57
 38/42 anonim ***** válasza:
Azért szerintem az tök poén lenne ha egész család fehér börü és pl az egyik testvér vagy az unoka meg cigány lenne :D De de most csak képzeljétek el hogy az ilyen metalitásu ember mint a kérdezö hogy reagálni ?? bedobná a kutba vagy mi ?:D SZégyen.
2010. jan. 26. 09:10
 39/42 anonim ***** válasza:

kérdező,hihetetlen szánalas és buta ember vagy.Azon gondolkozz,hogy EZT hogy fogod túlélni.Hidd el,hogy itt van a baj..

nem a bőrszínen..

2010. márc. 2. 12:54
 40/42 anonim ***** válasza:
hányok tőled. gyerekes vagy. inkább legyenek sötét bőrű cigányok, mintsem ezt a mentalitást örököljék tőled.
2010. márc. 3. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!