Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy lehet ezt "túlélni"?

Hogy lehet ezt "túlélni"?

Figyelt kérdés

25/N vagyok. Elkezdtem kutakodni és kiderült, hogy az anyai nagypapám cigány (volt mert meghalt nem ismertem, csak a testvéreit, akik feketék). Anyukám sem éppen hófehér, de azért nem mondják rá, hogy cigány.

Ayukám anyukája fehér bőrű, az apukája viszont fekete.

Azzal nyugtatom magam, hogy akkor anyukám félvér és akkor már nekem semmi "közöm" a cigányokhoz... Ugye?

Jaj de borzasztó...

Van egy kislányom, fehér bőrű szerencsére. Elképzelhető, ha lesznek még gyermekeink (a férjem fehér) akkor esetleg sötétebb bőrűek lesznek? Ugye nem???

2009. nov. 16. 17:23
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
62%
Nem minden cigány rossz ember! Nem értem mért lenne ez gáz?
2009. nov. 16. 17:40
 12/42 anonim ***** válasza:
66%

"A cigány is EMBER!" aha, és egy másik embert rugdos agyba főbe utolsó lehelletéig annak gyerekei szeme láttára... és még a kis cigány kisgyerek rohan oda szegény gyerekekhez hogy apádat hullazsákban viszik el mert megérdemeltétek magyarok....

"A cigány is EMBER!" aha, és betör egyedül élő idős bácsikhoz és nénikhez, megölik őket, eltörik a csontjaikat 300 forintért....

"A cigány is EMBER!" aha, autózó embereket állítanak meg vasvillával a kézben hogy most azonnal megölnek mindenkit csak azért mert terepjáróban ül a szerencsétlen...

"A cigány is EMBER!" aha, és az embernek alapvető tulajdonsága hogy üvöltve közlekedik az utcán hogy meghaltok magyarok???????????????????????????? Ugye?????

Hagyjuk már, ki az ember meg ki nem!

2009. nov. 16. 17:42
 13/42 anonim ***** válasza:
86%
17.40-nek teljesen igaza van! 100%-os magyar embert keresve is nehezen talalni!
2009. nov. 16. 17:43
 14/42 anonim ***** válasza:
73%

Most komolyan,olvassátok ezt az oldalt amúgy??!!??!!

Ha cigányokról tesz fel valaki kérdést a válaszok 99%-a arról szól,hogy a cigányokat mennyire utálják....

Ezek után szerintem jogosan aggódik a kérdező.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Ez csak egy kérdés.Érdemes átolvasni.

2009. nov. 16. 17:44
 15/42 anonim ***** válasza:
67%
Nem,kedves kérdezö,nem lehet tul élni,akaszd fel magad gyorsan!Huuu hallod.Hàt nem is mindegy milyen vér folyik benned?A lényeg az hogy ne ugy viselkedj.Én is cigàny vagyok,apai részröl,de sohasem gondolkodtam azon hogy milyen szörnyü..Engem még nem ért hàtrànyos megkülönböztetés,nem is adtam rà okot,pedig igencsak csoki böröm van...
 16/42 anonim ***** válasza:
90%
Az én nagypapám félig cigány, anyukámon egyáltalán nem látszik, engem meg még sokszor meg is szólnak a "sápadt" bőröm miatt. Sosem éreztem ezt gáznak. Az összes felmenőm, vidám, becsületes, tisztességes ember, engem sem lopni, csalni, hazudni, és segélyeket bezsebelni tanítottak elhiheted. Ha kicsit barnább bőre is lesz, akkor sem valószínű, hogy "tipikus" cigány lenne, nem lenne már meg az összes jellegzetes vonása, ami egy tiszta romának megvan. Nem értem miért aggódsz emiatt, ha így félsz, ne vállaljatok több gyereket. Neveld a gyereked avagy majdani gyerekeidet szeretetben, tisztességgel, csak a jó példát lássák, és akkor teljesen mindegy, hogy egy árnyalattal sötétebb-e a bőre mint a tesóé avagy sem.
 17/42 anonim ***** válasza:
82%
A kérdés kissé raszista de ettöl eltekintve én sem szeretném hogy cigány legyek mivel a többség elitélni öket persze jogosan...
2009. nov. 16. 17:46
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok cigány, és azt a cigányt aki embert öl (főleg "fehéret") mélységesen elítélem és borzasztóan felháborít! De láttam olyan cigány embert, aki egyenes, tisztességes , dolgos és amikor "cigányozzák" szomorúan néz, hogy a "többiek" miatt egy kalap alá veszik.Egy ilyen roma nyilatkozta, hogy ők , a kisebbség a kisebbségben szégyellik a többiek "balhéit". Van cigány virtus, de mindent lehet korlátozni és emberként viselkedni....azért ne dobáljunk már agyon minden cigányt!!
2009. nov. 16. 17:47
 19/42 anonim ***** válasza:
25%
én esküszöm felakasztanám magam(nem mert hülyének titulálnak hanem mert volt a családban cigány) és a mi családunkba NINCS egy büdös tetves cigány se
2009. nov. 16. 17:54
 20/42 anonim ***** válasza:
35%

ha ezen aggódsz, akkor a már meglévő gyereket folytsd vízbe, vagy a legjobb, ha magatokra gyújtod a házat.

Hogy lehet valaki ekkora...

2009. nov. 16. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!