Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy lehet ezt "túlélni"?

Hogy lehet ezt "túlélni"?

Figyelt kérdés

25/N vagyok. Elkezdtem kutakodni és kiderült, hogy az anyai nagypapám cigány (volt mert meghalt nem ismertem, csak a testvéreit, akik feketék). Anyukám sem éppen hófehér, de azért nem mondják rá, hogy cigány.

Ayukám anyukája fehér bőrű, az apukája viszont fekete.

Azzal nyugtatom magam, hogy akkor anyukám félvér és akkor már nekem semmi "közöm" a cigányokhoz... Ugye?

Jaj de borzasztó...

Van egy kislányom, fehér bőrű szerencsére. Elképzelhető, ha lesznek még gyermekeink (a férjem fehér) akkor esetleg sötétebb bőrűek lesznek? Ugye nem???

2009. nov. 16. 17:23
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
42%
de lehet hogy azok lesznek!De nem értem miért ilyen nagy tragédia!Szerintem gáz hogy így gondolkozol...
2009. nov. 16. 17:28
 2/42 anonim ***** válasza:
79%

Miért lenne gáz, hogy így gondolkozik?

Reméljük a legjobbakat, hogy fehérek lesznek a gyermekek.

2009. nov. 16. 17:29
 3/42 anonim ***** válasza:
58%

Ez most komoly??? Ennyire aggaszt, h van benned cigany ver? Jezus...

Bennem van cigany ver, mert anyukam szulei ciganyok voltak (nagyon rendes, becsuletes es szereto emberek voltak)rajtam nem latszik, de en nagyon buszke vagyok az en draga anyumra!

Szegyelld magad!

2009. nov. 16. 17:33
 4/42 anonim ***** válasza:
50%

úristen! te most komolyan ezért aggódsz? mert ha látszanja rajta h cigány akkr már nem is lenne ember?

A cigány is EMBER! Az ilyen idiótákat mint te nem tartom annak :s

2009. nov. 16. 17:33
 5/42 anonim ***** válasza:
70%
Hagyjuk már, hogy leordítjátok a fejét. Szíve joga emiatt aggódni.
2009. nov. 16. 17:35
 6/42 anonim ***** válasza:
85%
Mivel cigányvér folyik az ereidben,bizony elképzelhető,hogy a születendő gyermekeid közül valakinek a bőrén látszani fog.De tényleg ennyire gáz neked? HA rendes emberek vagytok,becsületesen dolgoztok,és tisztelettudóak lesznek a gyerekeid akkor nem mindegy???
 7/42 anonim ***** válasza:
49%
Az még csak hagyján,de az hogy éled túl,h ekkora unintelligens liba vagy???
 8/42 anonim ***** válasza:
85%

Egyáltalán nem "gáz" hogy így gondolkozik, el kell fogadni a másiknak a gondolkodásmódját, meg a véleményét, mert ELVILEG szabad országban élünk!!!!

Kérdező! Anyukád félig fehér, akkor te negyedben van fehér, a kislányod meg már 12,5%-ban az, de sajnos visszaüthet majd az unokánál, dédunokánál is akár. De ha kizárólag fehér társat választ magának, aki mondjuk ráadásul szőke, vagy vörös hajú, kevesebb esély van rá hogy bármiben is fog hasonlítani a kicsi a cigány felmenőjére.

2009. nov. 16. 17:37
 9/42 anonim ***** válasza:
42%
Valoban szabad orszagban elunk, de a rasszizmus hatarait megse suroljuk!
2009. nov. 16. 17:39
 10/42 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Mutasson már valaki fel olyan patyolat-tiszta családfát, amiben nincsen cigány vagy zsidó, vagy szerb, vagy szlovák, vagy román! kiküszöbölhetetlen. ÉS nem minden cigány cigánykodik. Ott vannak a zenész-cigányok. Felfogásban ég és föld.

2009. nov. 16. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!