Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy lehet ezt "túlélni"?

Hogy lehet ezt "túlélni"?

Figyelt kérdés

25/N vagyok. Elkezdtem kutakodni és kiderült, hogy az anyai nagypapám cigány (volt mert meghalt nem ismertem, csak a testvéreit, akik feketék). Anyukám sem éppen hófehér, de azért nem mondják rá, hogy cigány.

Ayukám anyukája fehér bőrű, az apukája viszont fekete.

Azzal nyugtatom magam, hogy akkor anyukám félvér és akkor már nekem semmi "közöm" a cigányokhoz... Ugye?

Jaj de borzasztó...

Van egy kislányom, fehér bőrű szerencsére. Elképzelhető, ha lesznek még gyermekeink (a férjem fehér) akkor esetleg sötétebb bőrűek lesznek? Ugye nem???

2009. nov. 16. 17:23
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
40%
...reális? Mert szerintem az. Józan és reális. Néhány válaszoló nem az, ahogy elnézem.
2009. nov. 16. 18:04
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Simán.

Az unokabátyám felesége cigány.A felesége öccse fehér lányt vett el.Ahogy nézem a gyerekeket a fiúk örökölték a barnább bőrt és az arcvonásokat,de nem vészes.Egyébként a kutya se piszkálja őket,a gyerekek szépek,aranyosak,az hogy pár árnyalattal sötétebb a bőrük,na és?(unokabátyám szerint egy vagyont fog megspórolni a szoláriumon)

2009. nov. 16. 18:29
 23/42 anonim ***** válasza:
71%

Tényleg nem kéne ebből ekkora ügyet csinálni.Te most akkor magadat is utálod,mert cigány vagy?A származását senkinek nem kell,és nem is tudja letagadni.

Nekem a normális cigányokkal semmi bajom.Vannak cigány ismerőseim,és ők is elitélik a lusta,ingyenélő társaikat.

2009. nov. 16. 20:14
 24/42 anonim ***** válasza:
55%
Ha annyira érdekel a téma, olvasd el Lewis: Királyi vér című könyvét. Vagy megnyugszol, vagy nem...
2009. nov. 16. 21:02
 25/42 anonim ***** válasza:
64%
Nem, ezt nem lehet túlélni. Gyűjtsd össze az egész családot és nyírd ki őket. Ja, jut eszembe csak téged kéne. Ezt a mentalitást, gondolkodásmódot ne add át a gyerekeidnek, könyörgöm ne szülj többet. Vagy tegyél egy próbát, ha a következő sötétebb börű, max otthagyod a korházban. Gartulálok!
2009. nov. 16. 22:05
 26/42 anonim ***** válasza:
63%

állj...az egyik kedves válaszoló irta,hoy(többesszám) a cigányoK verik rugdossák a másikat.

idézek: azért,mert téged az ország másik végén egy cigány megvert,miért bántsam én a kedves,tistességes roma ismerőseimet? antifaces.

2009. nov. 16. 23:41
 27/42 anonim ***** válasza:
27%
Ha ez téged megnyugtat, azt olvastam, 3000 év múlva már csak egy bőrszín lesz, úgy összeolvad az emberiség...
2009. nov. 17. 08:39
 28/42 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Annyit hozzátennék, hogy mindenki jött valahonnan.

Azt viszont nem értem, hogy te miért szégyelled a családod tagjainak bőrszínét? Ezzel valójában letagadod őket.

Én is kutattam családfa ügyben. Érdekes dolgokat tudtam meg.

Pl: a családban volt cigány, paraszt, és orosz katona is.

Édesanyám és édesapám külföldön éltek gyerekként. Ők kis faluban laktak, ahol mindenki mindenki rokona, testvére, unokatestvére volt. Szüleim így ismerkedtek meg. Nagyon-nagyon távoli rokonok orosz családból származnak.

És akkor mi van?

Engem különösebben nem érdekel.

Viszont vannak rendes cigány családok. Ismerek is 1-2.

Apa dolgozik, anya otthon van az 5 gyerekkel.

A gyerekek előre köszönnek, megkérdezik hogy vagyok. Múltkor velük utaztam a héven, anyuka tanult a gyerekekkel. Úgyhogy nem elítélendő.

A másik: vannak nagyon szemét cigányok is, akikben nem lehet megbízni, de kérdem én, mi fehérek különbek vagyunk? Szerintem nem.

Nem kellenne ezzel foglalkoznod. Ha anyukád félvér, akkor csak félig szereted? Ugyanmár, ezt te se gondolod komolyan.

A gyereked pedig nem hiszem, hogy fekete lesz. Csak tejeskávé színű. Szerintem szép a félév gyerek.

Én pl. sötét börű voltam, fekete göndör hajjal, most meg a napra is félek kimenni, mert olyan fehér a bőröm, mint a patyolat. Kislányom szintén fehérbörő lett, vörös hajjal.

Én nem aggódnék a te helyedben.

Minden jót!

2009. nov. 17. 09:06
 29/42 anonim ***** válasza:
47%
Igenis rasszista az aki sok cigány bűnöző miatt általánosítja a cigányokat és azt mondja, hogy akkor az összes cigány öl, lop, csal, hazudik!!!Én dolgoztam pár évig cigányok közt és nagyon nagy ellenérzéssel kezdtem azon a munkahelyemen.Az a pár év jó volt arra, hogy megtanuljam, hogy bizony a fehér ember sokkal többet és többször képes lopni csalni hazudni, mint bármelyik primitív cigány.Azért mert a fehér emberek közt is sok a gyilkos, attól én még nem vagyok gyilkos.Na sok cigány is ezért háborog amikor pl.a benzinkúton nem akarják kiszolgálni.
2009. nov. 17. 11:31
 30/42 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem vizsgáltasd meg egy családfakutatóval, hogy adócsaló fehér vér van-e valamelyik felmenődben, mert az gázabb.
2009. nov. 17. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!