Hogy lehet túlélni ha egy lányt megbánt egy srác?
Szia!
Ugyanúgy túl lehet élni, ahogy bármilyen más megbántást. Ez nem attól függ, hogy ki bántott meg. Persze vannak olyan személyek akiktől sokkal rosszabban viseli az ember a kritikát, de az ilyesmi építő jelleggel is hathat. Fel a fejjel. Pár nap és jobban leszel.
Ohh, engem válogatott sértésekkel bánt az ex pasim(osztálytársam az a gyökér:D),de most szerencse hogy szünet van...
Amúgy meg sza.ard le,ne lássa rajtad a fiú hogy megbántott vele.
Mit mondott egyébként? Amúgy tetszik is a pasi vagy miért vetted ennyire a szívedre?
17/L
Engem 3 év együtt élés után egyik napról a másikra vágott ki, majd a születésnapomon csomagolta össze a cókmókját, hogy ő költözik...túléltem.:)
Borzasztó nehéz volt, de megcsináltam.
Neked is menni fog:):)
Figyelj, de nagyon!!
O nem tudja, hogy neked faj... o csak azt tudja, hogy mondott neked valamit es kesz. Itt neked kell tullepned. Sajat magadat fogod felorolni azzal, ha szenvedsz. Ajanlom, hogy vezesd le eloszor a feszultseget azzal, hogyha van a szobadban parna, azokat vered mindenhova... ahogy tudod, teljes erobol, felszinre hozod a megbantas kepeit, hogy mit mondott vagy tett, duhos leszel, de ahogyan a parnakat a foldhoz vered, vagy akar a foldre dobod oket, jobban leszel. Utana mar tiszta fejjel fogsz gondolkozni, es rajossz, hogy nem erte meg a fiura idot pazarolni, mert te talalsz magadnak valaki olyat, aki szazszor jobban megerdemel!!
Nekem bejott a parnadobalas,en tul lettem rajta. Ehhez elhatarozas, akarat KELL. Ha ez nincs meg, akkor csak te jarsz rosszul. Sok sikert! :)
Hogy lehet túlélni???? Mégis mivel bántott meg ennyire?
Egyébként meg szard le a pasit,aztán adjon Isten egészséget!
26/N
,,Csak" tetszik a srác. Nem szeretném leírni mit mondott
:( pedig azt hittem lehet belőle valami :( Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon rendesek vagytok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!