S. O. S Ő most a féltesom?
szóval egyszer beléptem apum msn-re és írt egy lány hogy apu légyszíves nyomtassd ki ezeket... Most nem tudom h ő a féltesom?? sose láttam még :/
14/l
Köszi
Igen félek mert nem tudom hogy hogyan fognak reagálni a kerdesemre:(
Oké, akkor egyszerűen közös vacsi, vagy ebéd. Kérdezd meg őket, h ki az a "Kovács Kati"? És ha megkérdezik, h honnan veszed ezt a nevet, akkor mondd azt, h az most mindegy. Ha kamuznak vagy terelnek, kérdezz rá, h " A Kovács Kati a testvérem?" Ha mindenáron azt akarják tudni, h honnan tudsz róla, akkor mondd azt, h ha elmondják a teljes igazságot, akkor te is elmondod. De vigyázz, a felnőttek hajlamosak arra, h átfordítják, h te ha elmondod, akkor elmondják ők is! Nehogy bedőlj nekik! Nem tudják, h kitől és mennyit tudsz... El fogják mondani a teljes igazságot. Utána viszont te is mondd el az msn-es sztorit. Ez így fair.
22-es még mindig :)
34/N
Köszi megpróbálom
amúgy sztem a féltesom, mert nézegettem a Facebookjat és hasonlít egy kicsit apura:D
Írj, ha kiderül! :)
Amúgy anyukádék mit beszéltek róla?
oké, nem nagyon hallottam mert előttem nem beszélnek róla
de amit hallottam h azt mondták h :majd a nagyobbik lányod elintezi
Hát akkor...
Ha mindketten tudnak róla, állj eléjük, és mondd, hogy "Apa, Anya, ideje megismerkednem a nővéremmel! Mikorra hívjuk meg?"
Amúgy ismerek nagyon kacifántos családokat, és például egy ilyen nővér-húg viszony nagyon-nagyon jó lett. Még később is ismerkedtek meg, mint ti.
Aztán már csak az az izgi kérdés, hogy miért titok? Hogy mamád mióta tudja? Hogy papád mióta tudja? A lány mióta tudja? S miért csak te nem tudod...?
nem tudom h miért titok:((
és szeretném h a nővérem legyen mert mindig szerettem volna egy nővér.. amúgy én és a kisocsem nem tudunk róla :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!