Ez mit jelentsen? Lehet, hogy van egy féltesóm?
Ez egy régebbi történés. Apám kb. 3 éve Pesten dolgozott 5 évig, és csak hétvégente jött haza (Debrecen környékén lakom). Egyik karácsonykor kapott apám egy munkatársnőjétől karácsonyi SMS-t, aztán pár nap múlva egy olyat, hogy megszületett a gyerek XY-nak hívják X cm-rel X gramm-mal.
Ez mit jelentsen?
Kedves 18:58!
Akkor tán úgy írta volna, hogy "3 évvel ezelőttig Pesten dolgozott 5 évig". Amit írt, azt nem lehet egyértelműen értelmezni, én csak ezt próbáltam kifigurázni.
Amúgy is nagyon furcsa a történet. Hogy merült fel most egy elmúlt karácsony utáni gyerekszületés értesítés, és miért ordibál az apja ezzel kapcsolatban?
Bár nekem nincs olyan kolléganőm, aki sms-t küldene ilyen alkalmakkor (emailt talán), de el bírom képzelni, hogy a kedves kollégákat értesíti a szülni ment kolléganő, hogy minden OK, megvan a gyerek.
Szóval a kérdés apropóját nem értem egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!