Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » S. O. S Ő most a féltesom?

S. O. S Ő most a féltesom?

Figyelt kérdés

szóval egyszer beléptem apum msn-re és írt egy lány hogy apu légyszíves nyomtassd ki ezeket... Most nem tudom h ő a féltesom?? sose láttam még :/

14/l

#féltesom
2012. szept. 5. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:

:/

de félek megkerdezni:(

2012. szept. 5. 21:36
 12/66 anonim ***** válasza:
akkor ne kérdezd. Mondjuk mi se így, se úgy nem fogjuk tudni, és sztem nem is érdekel senkit.
2012. szept. 5. 21:40
 13/66 anonim ***** válasza:
Csak aztán lehet válóok lesz anyáddal...
2012. szept. 5. 21:42
 14/66 A kérdező kommentje:
-. -
2012. szept. 5. 21:42
 15/66 anonim ***** válasza:
Nem értem mégis mit vársz, abszolút semmit nem tudunk rólad és a családodról mégis hogy tudnánk a választ?? csak akkor tudod meg ha rákérdezel vagy kutatsz kicsit.
2012. szept. 5. 21:46
 16/66 A kérdező kommentje:
és hogy kutassak rá??
2012. szept. 5. 21:49
 17/66 anonim ***** válasza:
100%
Ez így tényleg kevés infó. A lány neve ki van írva? Rá tudsz keresni? Megnézni, hogy mennyi idős? Más beszélgetések nincsenek? Ha igen, abban mik vannak? El nem tudom képzelni, hogy valaki, aki eltitkolt gyerek, ennyire lazán írna az apukájának, hogy nyomtasson ki neki ezt meg azt... ha pedig tényleg így van, valamikor oda kell adja, tehát találkozniuk kell. Ezt végiggondoltad? Ez mikor lehetséges? Meddig dolgozik? Közelben van? Meg tudod lesni? Volt már, hogy anyukád kérdőre vonta, hol járt idáig? Más jelei voltak, hogy esetleg valami nem stimmel?
2012. szept. 5. 21:50
 18/66 A kérdező kommentje:

Igen tudom a nevét... és kb úgy 18-19 éves.. és nem tudom hogy hol lakik:/

és még halottam anyuekat róla beszélni :/

2012. szept. 5. 21:54
 19/66 anonim ***** válasza:
100%

Tehát anyukád tud róla...valószínűleg előző kapcsolatából született, de akkor nem akarta/tudta vállalni, max gyerektartást fizetett. Viszont lehet, hogy most, hogy felnőtt, meg akart ismerni az apját, "így jöttek össze".Lehet, hogy ez még csak pár hónapos dolog, és neked is el fogják mondani, csak még nem tudják, hogyan tálalják.

Azt írtad, tudod a nevét. A vezetéknevetek azonos?

2012. szept. 5. 21:58
 20/66 A kérdező kommentje:
Igen azonos
2012. szept. 5. 21:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!