Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » S. O. S Ő most a féltesom?

S. O. S Ő most a féltesom?

Figyelt kérdés

szóval egyszer beléptem apum msn-re és írt egy lány hogy apu légyszíves nyomtassd ki ezeket... Most nem tudom h ő a féltesom?? sose láttam még :/

14/l

#féltesom
2012. szept. 5. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
Ha anyud is tud róla, akkor kérdezz rá. Mi a jobb, legyőzni a félelmedet és megkérdezni, vagy hetekig, akár hónapokig rágódni ezen?
2012. szept. 5. 21:59
 22/66 anonim ***** válasza:
100%

Ha véletlenül léptél be, akkor nyugodtan kérdezd meg. Ha direkt, mert kutakodni akarsz apád után, akkor számíthatsz egy balhéra, h mit leselkedsz utána.

Bár az egyik munkahelyemen egy kedves kolléganőmet én néha hívtam Anyának (először véletlenül, később már többször direkt), mert tök olyan volt, mint anyukám. Annyi idős, olyan típus, stílus, olyan viszony egy idő után, mint Anyukámmal. Szóval ilyen is van.

Hogy tisztázd: Lépj be megint apád msn-jére, próbáld meg megvárni, h írjon az illető, és írj neki vissza, hogy

- jaaaa, bocs, véletlenül apa msn-jébe léptem bele, ő most nincs itt, de amúgy te ki vagy? Miért szólítod Apát apának? Tudtommal nincs testvérem/csak 1 tesóm van.

Vagy egy közös kajálásnál, amikor Anyukád is ott van, kérdezd meg. Igen, lehet, h amúgy a féltesód, és jobb esetben Anyukád tud róla. És akkor el fognak mondani mindent. De ha nem tud róla, és tényleg a tesód, akkor épp itt az ideje, h kiderüljön. Készülj fel a legrosszabbra. Viszont ha ezt választod, akkor mindenképp nevet, e-mail címet, képet, mindent ments le magadnak (javaslok egy pendrive-ot erre a célra jól eldugni), h nehogy eltűnjön minden bizonyíték. Jó lehet megnézni, lementeni azt is, amit ki akar nyomtattatni apáddal. Jobb esetben tudsz a doksiból infót gyűjteni, h ki lehet (pl. ha egy előadás anyaga apád munkahelyének a logojával, akkor csak egy kolléga.)

De mint mondtam, lehet egy haver vagy munkatárs is.

2012. szept. 5. 22:00
 23/66 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a legegyszerűbb, ha odaállsz a szüleid elé, hogy ez és ez a gyanúd...lehet, hogy még meg is fognak könnyebbülni, hogy végre elmondhatják neked, te pedig jól kezeled (azt írtad, mindig is szerettél volna nővért, ebből gondolom )

Csak az első pár perc lesz nehéz, de legalább végre kiderül a dolog, bizonytalanságban élni a legrosszabb. Megírod majd, ha történik valami?

2012. szept. 5. 22:01
 24/66 A kérdező kommentje:

nem lehet h a kollégája

lány és kb 18-19

megkerestem Facebook és mintha hasonlít egy kicsit apumra :/

2012. szept. 5. 22:03
 25/66 anonim ***** válasza:
77%

Hát azért sztem ne álljon oda, hogy ez a gyanuja...

Kérdezzen rá. Főleg, ha anyukája tudja.

Ha nem nyomozott, hanem véletlen látta meg... Akkor nem is kell hazudni sem.

2012. szept. 5. 22:03
 26/66 anonim ***** válasza:
Egyszerű.. ha mást nem mersz megkérdezni, írj a lánynak!!
2012. szept. 5. 22:04
 27/66 A kérdező kommentje:

ja és igen lefogom írni h mi tortent:D

csak ha megtudom az igazságot

2012. szept. 5. 22:07
 28/66 anonim ***** válasza:

22-es vagyok. Miközben írtam, akkor írtad, h nevetek azonos, szoktak róla beszélni anyukádék stb.

Akkor tök egyszerű. Legközelebb ha beszélnek róla egyszerűen kérdezz rá, h ki az a "Kati"? És ha nem mondják el, akkor még mindig megkérdezheted, h miért azonos a nevetek? Az msn-t nem is kell említeni. És ha elmondják, meg örülj neki, mondd el, h mindig is szerettél volna egy nővért, és h mikor ismerheted meg?

2012. szept. 5. 22:08
 29/66 A kérdező kommentje:

de előttem nem beszélnek róla..

csak én egyszer hallgatoztam:D

2012. szept. 5. 22:10
 30/66 anonim ***** válasza:

Még mindig 22-es. Engem is érdekel, h mi lett. Bátorság! Ha félsz, akkor egyik este csak anyukádat kérdezd meg.

34/N

2012. szept. 5. 22:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!