S. O. S Ő most a féltesom?
Figyelt kérdés
szóval egyszer beléptem apum msn-re és írt egy lány hogy apu légyszíves nyomtassd ki ezeket... Most nem tudom h ő a féltesom?? sose láttam még :/
14/l
#féltesom
2012. szept. 5. 21:28
3/66 A kérdező kommentje:
légyszíves normális válaszokat
2012. szept. 5. 21:33
4/66 A kérdező kommentje:
apumat félek megkerdezni:/
2012. szept. 5. 21:33
6/66 anonim válasza:
nem biztos van akinek "apu" a beceneve.
7/66 anonim válasza:
hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni, kedves kérdező
sajnos mi nem tudhatjuk, hogy faterodnak vane gyereke, ha ez az ember a gyereke, akk igen féltestvérek vagytok
8/66 anonim válasza:
Annál normálisabban, mint az előző írt hova szeretnél? Kérdezd meg apudat.. mi ezt honnan tudjuk? Oda állsz elé és mondod neki h múltkor az msnjére írt egy lány, apunak szólítva őt, és szeretnéd tudni ki az...
9/66 A kérdező kommentje:
amúgy is vágytam egy nővérre
2012. szept. 5. 21:34
10/66 anonim válasza:
Mit vársz? Mindkét válasz megállja a helyét. Apáddal kell tisztázni, miről ill. kiről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!