Most akkor jogos a felháborodottságom, vagy sem?
A páromnak van egy féltestvére,egy 15 éves csaj.
Akárhányszor találkozok vele,vagy eljön hozzánk,sosem köszön.
Nem tudom miért,de nem csak nekem,hanem másnak sem.
Múltkor is jön hozzánk,kimegyek,köszönök neki,ő meg csak les rám.
Mondtam páromnak,hogy ez milyen neveletlenség,erre ő azt mondta,de hát csak 15 éves,most nem lehet ennyi idősen elvárni tőle h mindenkinek köszöngessen.
A másik megy hogy az anyjával rettenetesen csúnyán beszél,
hogy nagyfejű,meg nagypi.sájú,meg hasonló kedvességek,párom azt mondja hogy szerinte intelligens,
értelmes lány.
Nem tudom,szerintem sötét,mint az éjszaka.
Azt sem mondhatom h nekem azért nem köszön,mert nem kedvel,mert láttam vagy 4x,beszélgetni meg nem igazán beszélgettem vele még,bár nem is érzek hozzá nagy kényszert,szerintetek?
na az egyel előbbinek
szólt az előző
viszont az az után valónak:
talán azért van hozzá közöm,mert velem is bunkó?
igen,szerintem van hozzá
Szerintem semmi kifogásolható nincs abban,ahogy válaszolok.
Inkább a hülyeségeiden vagyok kiakadva,amiket te irkálsz.
Hogyne lenne hozzá közöm,hogy hogy viselkedik,amikor velem is úgy viselkedik?
Mert ha te bemész valahová,és neked nem köszönnének,miután te hangosan ráköszönsz valakire,te mondanád azt az illetőre,hogy na ez de bunkó!
Meg ha elkérsz valamit,és odadobják eléd?
Szerintem normálisan,és kulturáltan válaszolok.
De nem értek egyet veled,és azért tud a kérdező is válaszolni,hogy reagálhasson a válaszokhoz,amihez joga van.
Lehet hogy te eltűröd ha valaki bunkó veled,a magán ügyed,de
én utálom ha valaki neveletlen,és még bunkó is.
*válaszokhoz
válaszokra
Szerintem hagyd a francba!
Én úgy gondolom hogy egy majdnem 16 éves lánynak,azért már tudnia kellene tényleg hogy illendő köszönni ha elmegy valahová.
Miért nem dobtad vissza neki a gyújtót?
Én biztos beszóltam volna neki,hogy mi van?
Szebben már nem tudtad volna adni?
Ha engem anyám elvitt valahová,alap volt hogy köszöntem,már mikor beléptem.
Egyszerűen csak nem tiszteli az embereket,öreg korára biztos egy kiállhatatlan,zsémbes vénasszony lesz.
Neked meg nem kell ezzel foglalkoznod,ha a párodnak csak a féltestvére,akkor ne foglalkozz vele,vagy ha meglátod,akkor hagyd őt ott!
Én azt csinálnám hogy ki se jönnék a szobából!
Ha ő bunkó velem,akkor én is az lennék vele.
Nézd levegőnek.
"Ezzel igencsak minösitetd saját magad."
Szerintem te minősíted magad,és a helyesírást sem ártana
gyakorolni :)
a 2. válaszoló vagyok
néha muszáj tűrni.
Én nap mint nap találkozom ezzel hasonló dolgokkal, mivel emberekkel dolgozom. El sem hinnéd, hogy a tanult, elvileg okos emberek, akik üzletemberek/asszonyok mennyire bunkók tudnak lenni...de ez egy másik dolog.
Az anyjával és a családjával való viselkedésébe nem szólhatsz bele, de rajtad is múlik, hogy veled hogy viselkedik...
valahogy helyre kell ráznod.. lehet tényleg nem biztos benne hogyan köszönjön...ha meg igen, akkor is mondhatod egy alakalomal, hogy "nyugodtan köszönhetsz sziát",akár hozzáteheted, ha megszepen: " nem harapok"
Vagy ha tényleg nagyon neveletlen akkor a saját stílusában, "anyád nem tanított meg köszönni?" vagy hasonlók, ezzel nem tudnak mit kezdeni.. Meg kell mutatod, hogy nem seggéből rántott ki, és igenis hol a helye, ez így erősnek hangzik, de talán a kislány nem s megszeppent, hanem elszállt kicsit magától, mert otthon mindent megtehet.... Nem ismerem őt, de az elmondottak alapján, ha nem rakja valaki helyre, nagyot fog koppanni az életben
Igaz neked is szükséged van pár év tapasztalatra, hogy tudd az ilyen dolgokat kezelni, sajnos sok sz.rt kap az ember élete során...:S Mondom én, pedig csak 25 vagyok
Tudom én is hogy mennyi bunkó ember van sajnos!
Foglalkoztam 2 évet,telefonos operátorként.
Napi 8 órában beszéltem emberekkel,akik így szóltak bele a telefonba!
"mi van?" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!