Barátnőm tanácsot kért családi ügyben én pedig az élettársával értettem egyet, ezért most haragszik rám? Jogos?
A párjával nem is beszélte meg, hanem bejelentette, hogy újra gyereket akar, ezért hónap közben abbahagyta a gyógyszert. Már van egy két évesük.
Az élettársa meglátta a kuka tetején a félig beszedett gyógyszert (már letelt a fél hónap) és kiverte a balhét.
A férfinek azért is van igaza, mert húzós körülmények közt élnek így is, pedig mind a ketten dolgoznak.
Es most terhes?
Viszont hagyd õket, neked nincs jogod még tancsot sem adni.
Nem jogos a haragja. Miért gondolják azt akik tanácsot KÉRNEK, hogy a véleményünk kizárólag az övékkel egyezhet meg?
Aki tanácsot kér, azaz a másik ember véleményére kíváncsi, készüljön fel rá, hogy esetleg nem fog egyezni az övével.
Ami a legrosszabb, hogy ismer engem, és tudja jól, hogy kegyetlenül őszinte vagyok. Ez a fogyatékosságom.
Én is gyereket nevelet, két hónap eltéréssel estünk teherbe. Nincs az az isten, hogy ebben a helyzetben bevállaljak még egy babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!