Apukám 3 hete idős otthonban van. Nagyon haragszik rám, engem okol. Meg fog valaha békélni? Bőv lent
Ha elfekvőbe dugtad volna, akkor én is azt írtam volna mint az első..., de már önmagában az is, hogy ennyire foglalkoztat, és itt kiírod magadból, jelzi, hogy a lehető legjobb megoldást igyekeztél választani, és sztm. ez elég.
Megszokni, beletörődni nyílvánvalóan soha nem fog - viszont ne marcangold magad, mert nem tehettél mást.
Ahogy egy szerető szülő sem ad a gyermeke kezébe petárdát, csak mert az 5 éves kacarászik, ha tüzijátékot lát...
En megertelek, hogy nem hagytad egyedul elni, hisz ugy mindenki kihasznalhatta, kirabolhatta, de nem lehetett volna magatokhoz venni? Miert nem? Hazon belul is ki lehet alakitani, hogy neki meg legyen a kis lakresze. Persze nem itellek el, nem ismerem a helyzetedet. Nagyon keves embernek van ra alkalma, hogy 24 oraban ott legyen valaki mellett, de te most pici gyerekekkel ugyis otthon maradnal par evig gondolom.
Ami a megszokast illeti...szemely fuggo. Halas biztos, hogy nem lesz, hisz nem fogja fel, hogy mi tortenik meg hogy neked ket pici gyerek lesz ott, akikkel jo sok dolgod lesz.
Az első nagyon bután gondolkodik. Természetesen azt tetted, ami édesanyád szempontjából a leglelőnyösebbnek látszott. Hamarosan jön a pici baba, és ott a másik is neked, aki még szintén nagyon kicsike. Van neked elég gondod, nem is tudnál anyukáddal lenni állandóan. Márpedig a jelek szerint rá 24 órás felügyelet kell. Aki elítélt, az gondoljon arra is, hogy egy kismamának pihennie is kell, nem lehet állandóan talpon.
Jól tetted, amit tettél, ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod. Jó helyen van, ahol vigyáznak rá, ellátják, nem tehet kárt, etetik-itatják, orvos-nővér a közelben, melegben van nem történhet vele tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!