Most akkor jogos a felháborodottságom, vagy sem?
A páromnak van egy féltestvére,egy 15 éves csaj.
Akárhányszor találkozok vele,vagy eljön hozzánk,sosem köszön.
Nem tudom miért,de nem csak nekem,hanem másnak sem.
Múltkor is jön hozzánk,kimegyek,köszönök neki,ő meg csak les rám.
Mondtam páromnak,hogy ez milyen neveletlenség,erre ő azt mondta,de hát csak 15 éves,most nem lehet ennyi idősen elvárni tőle h mindenkinek köszöngessen.
A másik megy hogy az anyjával rettenetesen csúnyán beszél,
hogy nagyfejű,meg nagypi.sájú,meg hasonló kedvességek,párom azt mondja hogy szerinte intelligens,
értelmes lány.
Nem tudom,szerintem sötét,mint az éjszaka.
Azt sem mondhatom h nekem azért nem köszön,mert nem kedvel,mert láttam vagy 4x,beszélgetni meg nem igazán beszélgettem vele még,bár nem is érzek hozzá nagy kényszert,szerintetek?
Felháborodni? Minek?
Véleményed meglehet a csajról, de én erre nem vesztegetnék annyi energiát, hogy felháborodjak.
Így, ebben a formában nem jogos a felháborodásod, mert nincs okod rá. Mégpedig azért mert nemcsak veled szemben ilyen, hanem mindenkivel. Viszont teljesen igazad van, nem egészen normális, ha valaki így viselkedik. Szerintem a családja, nem látja reálisan a lányt. Viselkedési zavarai vannak, ha engem kérdezel, és azzal senki nem lesz előrébb, sőt csak adják alá a lovat, ha homokba dugják a fejüket..
Nem tudsz mit csinálni, de tuti beszólnék, amikor nem köszön vissza, hogy köszönök magamnak...:P
pl: "Ohh neked is szia (itt a saját neved), hogy vagy?" akkor válaszolsz magadnak, "köszi jól, és te?" itt meg ránézel jelentőségteljesen a csajra....
Nekem bevált az egyes munkatársainál, akik nem tudom mit hittek magukról, azóta semmi gáz velük, sőt amennyire ezek után lehet jóban is vagyunk..
Szerintem egy 5 évestől is el KELL várni, hogy köszönjön.
15 évesen inkább az lehet a baja, hogy nem tudja, mit köszönjön, szia, jó napot, csókolom, stb., bár nem tudom, hány éves vagy. Nyugodtan szólj rá, hogy illene köszönni, ha már a szülei nem tanították meg rá...
Az meg, hogy az anyjával hogy beszél, hát, ha ő hagyja, akkor így járt.
Elég bunkóság bemenni valahová köszönés nélkül!
Párod nem szól rá?
Nem mond semmit?
Bár ha ő intelligensnek,értelmesnek gondol egy ilyen bunkó
embert,akkor gondolom ha megemlíted még ő háborodik fel.
Jaj ez baromság amúgy!
Én 6 éves koromban is tudtam köszönni.
Ne haragudj meg ha megkérdezem,de amúgy nem roma családról van szó?
21 éves vagyok,
szóval szerintem nem arról van szó,hogy ne tudja mit kéne köszönni
utolsó!
most nem értem miért kérdezed ezt,
szerintem a származáshoz nincs túl sok köze az egészhez
Szerintem az, hogy az anyjáva hogy beszél, nem tartozik rád - lehet, hogy ez köztük valami "vicc", aminek családi sztori a háttere, ha az anyjának nincs ellene kifogása, akkor nás nem szólhat bele.
Az meg, hogy nem köszön - ilyen idösen sok fiatalnak aza baja, hogy nem tudja, HOGY köszönjön. Ha csókolomot köszön, az olyan kisgyerekes, ha sziát, akkor szemtelen, ha jónapotot, akkor meg nagyképü. Ilyenkor a legtöbb vagy semmit sem mond, vagy valamit morog, amit mindeki úgy érthet, ahogy akar.
A kérdésedböl inkább az látszik, hogy TE nem tudod kiállni, mindenben, amit csinál, hibát keresel, pl. max. 4-szer találkoztál vele, nem igazán beszélgettetek, de TUDOD, sötét, mint az éjszaka, pedig még 4 hosszabb beszélgetésböl sem lehet sokat megállapitani valakiröl, aki esetleg zárkózottabb. A helyedben változtatnék az álláspontomon, mert a barátodnak egyszer csak elege lesz abból, hogy a testvérét állandóan szidod.
Kedves utolsó
csak fél testvére
amúgy meg én megadom a tiszteletet neki,és előre köszönök
ha meglátom,ne mond már nekem hogy egy lassan 16 éves lány,
nem tudja hogy köszönjön egy 21 évesnek.
a másik meg hogy megkértem multkor hogy adja már oda nekem az öngyújtót,mert rá akartam gyújtani,erre odadobja,semmi tessék,vagy itt van!
mint a kutyának
meg egyszer beszólt a páromnak is,mikor ment át,hogy hát te minek jöttél,mintha övé lenne a ház
úgyhogy te csak ne oktass ki engem kérlek,mert messze vagy attól hogy te megtehesd
jó?
lehet hogy nálatok is elmegy az ilyen,de mi nem így lettünk nevelve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!