Szerintetek is nagyon gázosak a mai tinik?
Az még hagyján, hogy néznek ki, én is tele voltam/vagyok piercinggel, tetoválással, de normális emberi képződmény voltam/maradtam, udvarias, nem pofáztam vissza, tömegközlekedési eszközön tudtam hogy kell utazni, hogy másokat ne zavarjak.
Én most OKJ-s képzésre járok, tinikkel, és rosszul vagyok tőlük. Nem tanulnak, az a menő, aki minél többet iszik, cigizik, drogozik, kefél, a fiúk ocsmány módon viselkednek, a lányok többsége mehetne a sarokra, az egyiknek 17 évesen gyereke lett.... Pedig csak 3-5 év különbség van köztünk!
Ráadásul általános iskola közelében lakok, a kisgyerekek se semmik, mit le nem művelnek: télen dobálják a buszt/villamost és nekik áll feljebb, ha szólnak nekik, de még milyen mocskos a szájuk! Elképesztő!
21/L
Nagyon durvák!
Nem csak ezek a Tinik, hanem már a 10-12 éves gyerekek is ezt csinálják. Én most vagyok 7.-es, de egyáltalán nem foglalkoztat ez az életszínvonal, undorodok ezektől a "Tiniktől"..
Nem csak az ahogy kinéznek, hanem még a helyesírásuk..Hát az botrány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!