Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek is nagyon gázosak...

Szerintetek is nagyon gázosak a mai tinik?

Figyelt kérdés
Le vagyok döbbenve hogy hogy néznek ki,neg tele vannak vassal,meg mutogatják magukat,még a srácok is.
2011. júl. 29. 21:42
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, ha te jól neveled a gyereked, akkor a többiek ki fogják közösíteni, mert más, mert jó.

Ez csak akkor igaz, ha nem megfelelő a környezete. Tudom, nehéz kiválasztani, de olyan iskolát kell találni. Nem éreztem magamat azért kiközösítve, mert normális vagyok, és mert nem smacizok egy diszkóban, vagy nem szeretnék úgy táncolni egy vadidegennel, hogy az párzási rituálénak is elmegy.

2011. júl. 29. 22:04
 22/43 anonim ***** válasza:

Ha tényleg úgy értette, hogy verni fogja.. Akkor elmondok egy nagyon jó leckét: veréssel nem oldasz meg semmit sem. ;)

Csak rosszabb lesz...Inkább érd el, hogy megbízzon benned is és ez kölcsönös legyen. Beszélgessetek sokat. De mindig csak nyugodtan. Legyen közöttetek igazi szülő-gyermek kapcsolat. Nem nehéz elérni, verés nélkül, hidd el.

Csak türelem és megértés kell hozzá.

Igazából nem az öltözködéssel van a baj. Bár azzal is mikor 13 éves lányokat látok kikenve meg tűsarkúban meg miniszoknyában. Azért ez már elég ..túlzás.

Inkább a viselkedést mondanám. Személyiségtorzulást.

Mint ahogy írta az egyik hozzászóló, az alapján nézik ki az ember, hogy kinek milyen cucca van, jár-e bulizni, plázázni, hord-e műkörmöt, milyen zenét hallgat, milyen márkás táskája/telefonja van. Csoportosulás, és kiközösítés az ami mostanra több lett.

Mellette alkoholista tinik, vagy akiknek abortusz kell, cigi.Szóval minden ami rossz!

2011. júl. 29. 22:07
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

És azon én sem csodálkozom, hogy ilyenek lettek, hiszen tényleg mit is adnak a tv-ben, amit az egyik válaszoló írt a playboy villa lányai, való világ 4, jersey shore,

meg ehhez hasonló förmedvények ahol a külsőségek, a szex, meg minden ami 'menő' a fontos. Nem csodálom, hogy be is veszik és ők is ilyenek lesznek. Persze, mert tini fejjel még én is bevettem volna, mert befolyásolhatóak ilyen korban.

2011. júl. 29. 22:09
 24/43 anonim ***** válasza:

kimaradt még a felsorolásból pl a paris hilton öribari kerestetik... na az is aztán egy "értelmes" műsor. :)

És csak ilyeneket adnak le. Értelmes műsorokat száműzték a tiniknek való csatornákból.

2011. júl. 29. 22:13
 25/43 A kérdező kommentje:
Nem kell gyámügyhöz fordulni,nyugi... De nem bírnám elviselni,ha az én pihepuha kislányom arcára vernék 13 évesen mert az a menő.Sőt,ki tudja mi lesz addigra,míg felnő. Veszélyes.
2011. júl. 29. 22:13
 26/43 anonim ***** válasza:
27%

Hadd szóljak én is pár szót akkor, 27 éves vagyok, 15 éves korom óta vannak ékszereim, és az a mély tapasztalat van bennem hogy, tini koromban is voltak színes és extrém emberek, és most is vannak.

Az a gyerek bánhatja hogy olyan ember mellé született mint Te, csak úgy megkérdezem tőled te bölcs, miért baj az neked/nektek hogy valakinek fülbevalón kívül máshol is van ékszere? Emellé kétlem hogy ti egy kortyot nem ittatok, és nem cigiztetek soha mikor tizenévesek voltatok

Engem hárman neveltek felváltva, és mégis kaptam elég odafigyelést, nem lettem semmirekellő.

A napisz*rt meg felesleges nézni, ha feltesznek valakit semmivel se lesz több/kevesebb, annyira unalmas már hogy az embert azért megvetik mert felmeri vállalni magát, ha a testéből él az a lány akkor legyen boldog úgy, ha meleg az a srác ugyanannyi joga van mint Neked vagy Nekem.

Miért kell bárkit is ütni vágni, olyan dolog miatt aminek nincs értelme

Engem úgy neveltek hogy éljek aszerint ahogy szeretném, és senki miatt ne bújjak álca mögé ahol kényelmetlenül érezném magam.

A mutogatásról meg az véleményem, hogy ha van mivel dicsekednie tegyen úgy.

Ha valaki belém akarna kötni az nyugodtan írhatja, visszafogok neki írni.

27/F

2011. júl. 29. 22:16
 27/43 A kérdező kommentje:
Drága 22:16! Én sem vagyok szent,az biztos. De vak vagy kisanyám,ha nem látod a fától az erdőt. Akkor te vagy az a bizonyos egy aki nem siklott félre...Gázosak és kész.
2011. júl. 29. 22:20
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Azért nehogy már az legyen a helyes, amit már az előző két válaszomban leírtam. Olvasd csak vissza, 18 éves lány 73%os.

Én elhiszem, meg tudom is, hogy régen is volt piálás stb, de ennyire biztos nem. Nagyon sokat mesélnek nekem erről idősebbek és őszintén bevallják, hogy igen cigiztek, elszöktek diszkóba, de ennyire nagymértékben biztos, hogy nem ment a csúnya beszéd, kiközösítés, pénz alapján való besorolás. Ha pedig mégsem úgy lenne ahogy mondom, kiderülne, hogy a régiek még kutyábbak voltak, akkor sem helyes ami a mai világban folyik. Ennyit erről.

2011. júl. 29. 22:21
 29/43 A kérdező kommentje:
Leszarom,hogy ki hogy néz ki,na jó viszonylag... De már amikor úgy fest,mint egy állat,egyszerűen nem érdekel milyen értékes ember. És a legdurvább az,hogy aki így csonkítja magát,meg rondítja az egy önző állat. Hol fog dolgozni???!!!! Majd eltartják a szülei,akiknek 12 éves kora óta tojik a fejükre???
2011. júl. 29. 22:26
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:16

Igen , és ebből következik az, hogy aki normális aki nem mutogatja magát félmeztelenül(és aztán csodálkozik, ha megerőszakolják vagy zaklatják idegen pasik az interneten, aztán meg nyávog, hogy de hát miért..) a világhálón vagy aki nem issza le magát vagy nem dohányzik az fogja magát rosszul érezni, vagy ő lesz kiközösítve. Jó, én is önmagamat adom, még sem csináltam/csinálok olyan dolgokat, amiket a legtöbb tini mert tudom hol van egy határ és azt meghúzom! De sokan nem tudják mi a határ meghúzás szó jelentése, és itt kezdődnek a gondok mint pl alkoholizmus, drogozás, ingyen party rib. skedés stb..

Amit írtál az nem baj, hogy valaki kipróbál ezt azt, meg önmagát adja, de tudni kell hol a határ, amit sok tini nagyon nem ismer!

2011. júl. 29. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!