Szerintetek is nagyon gázosak a mai tinik?
Mivel most végeztem így van tapasztalatom. Annyit mondhatok , hogy mikor általános suliba jártam nagyon nem voltak ilyenek a gyerekek. Jellemben, személyiségben sem.
Középsuliban meg.. Teljesen az ellentéte.
És visszamentünk az általános iskolában. No lám.Ott is gyökeresen megváltozott minden a rossz irányba! Minek tudható ez be? A szülői fegyelem hiánya, a média. Szerintem mindkettő.
De azért szerencsére akadnak kivételek. A kedvencem az volt, mikor megbeszélték a hétvégi hányásos partijukat.:)
És nem egy nem kettőt hallottam , hanem csoportosan hallgattam őket, más osztályokból is néha volt úgy, hogy össze voltunk vonva.
Szóval tényleg nagyon sokat változtak, talán régen is ilyenek voltak de azért több fokkal sokkal jobb volt MINDEN! mint most.
19L
Igen azok és ezért nem érzem magam hülyének és elferdültnek, hogy egy tőlem sokkal idősebb férfibe szerettem bele, 18 éves vagyok, de nem tudok kijönni a velem egykorúakkal. Biztos velem is van baj de komolyan mondom 30-40 éves emberekkel sokkal jobban megértem magam.
Szánalmasnak találom az egész nap facebookon, wowon és egyéb értelmes dolgokon csüngő emberkéket. Nekem is van facebookom, de nem írok ki egy nap 10 idézetet, meg 20 állapotjelentést, mint például megégett a nyelvem, unatkozok stb és ezért én vagyok a különc. Nincsenek barátaim sem ebből a korosztályból csak 1 barátnőm van aki velem egyidős. Nem magasztalom fel magam az egekig, félreértés ne essék, de nem bírom elviselni az ilyen tiniket.
Hát a p.csáknak általában p.csa az anyjuk, vagy nem törődik velük, vagy gyengekezű a szülő.
Laposodnak az emberi kacspolatok,a házasság eldobható, lassan a gyerek is, annyira mindenki a maga javát keresi.
Apukam azt meselte amikor o volt tini a hosszu haj volt "gazos" . Szerintem mindig ez van a tinik masok akarnak lenni ... a nemtiniknek meg nevetseges az egesz.
Ha visszagondolok h en milyen voltam, en is megmosolygom magam. Majd felnonek addig meg ...
Aha, elég gázosak(a legtöbb).
Már előre félek, hogy milyen világ lesz mire nekem gyerekem lesz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!