Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek is nagyon gázosak...

Szerintetek is nagyon gázosak a mai tinik?

Figyelt kérdés
Le vagyok döbbenve hogy hogy néznek ki,neg tele vannak vassal,meg mutogatják magukat,még a srácok is.
2011. júl. 29. 21:42
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
3%

Semmivel nem rosszabbak, mint régen. Nézd meg ezt a képet, többszáz éves. Szerinted nagyságrendileg mekkora része látszik a mellének? [link]

Semmit nem romlott a világ azóta.

2011. júl. 29. 21:53
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Ó dehogynem romlott! Sokkal többet, mint hinnéd. Csak maximum nem vagy rá érzékeny, és nem foglalkozol vele magyarul nem ástad bele magad annyira, mint azok az emberek akik erre érzékenyek..

Azért van egy különbség a facebook-os félmeztelenes pózolós mellkidobós ribncos képek és egy régi művészi festmény között...Szerintem nagyon nagyon sok különbség van, de ezt hiába mondanám úgy is az lenne a vége: de hát mindkettőnek kint lóg a melle! Úgyhogy mindegy mit írok.

2011. júl. 29. 21:55
 13/43 A kérdező kommentje:
Nekem már van gyerkőcöm,úgyhogy be vagyok tojva. Mindegy,inkább addig verem,míg mozog,minthogy olyan legyen mint egy pár napiszaros emberke... Kössz,örülök,hogy más is így gondolja.
2011. júl. 29. 21:56
 14/43 anonim válasza:
100%
Igen, szerintem nagyon gázosak a mai tinik... És ezt most nem csak úgy mondom, hogy rájuk nézek, aztán megállapítom, hogy úristen én ennyi idősen nem néztem ki így és senki más sem a környezetében... hanem az unokatesóim pont abban a korosztályban vannak, hogy igenis le vagyok döbbenve, hogy hogyan viselkednek, és hogy miket csinálnak... Mert nagyon jól tudom, hogy pl 12 évesen nem vizipipáztam... meg hasonlók... Meg persze amiket az ember olvas, hogy 13 évesen már a szüzességét is elveszíti... szóval nem tudom. Nem hiszem, hogy ennek kéne lennie a normális viselkedésnek. És hogy mi az oka, azt nem tudom megmondani, mindenesetre a média biztos, hogy közte van...
2011. júl. 29. 21:56
 15/43 anonim ***** válasza:
52%

"Mindegy,inkább addig verem,míg mozog,minthogy olyan legyen mint egy pár napiszaros emberke"

Az addig oké, hogy nem akarod, hogy rossz útra térjen. De ezt úgy értetted, hogy verni fogod a gyereked?

2011. júl. 29. 21:58
 16/43 anonim ***** válasza:

Az a baj, ha te jól neveled a gyereked, akkor a többiek ki fogják közösíteni, mert más, mert jó.

Nem úgy gondolta, hogy verni fogja, csak nagyon félti.

2011. júl. 29. 22:02
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

"Mindegy,inkább addig verem,míg mozog,minthogy olyan legyen mint egy pár napiszaros emberke"

gratulálok. csak megsúgom, hogy az ilyen nevelés miatt fog a gyereked rossz irányba elmenni. tudod rájöttem, hogy mostanság kevés a normális szülő, aminek az a következménye, hogy a gyerek se lesz teljesen oké. :) én mindig tudtam, mi az a drog, cigi, bármikor belemehettem volna. akármikor kitehetnék egy pózolós-pucsítós képet fészbúkra. de mivel normális családban nevelkedtem, akik még viszonylag lazán is vettek, és hagytak nekem teret, mert megbíznak bennem, sosem jutott eszembe ilyesmi.

18/43 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem. Sokkal rosszabbak mint régen. Velünk szemben van az iskolaudvar én már csak tudom. Az elsős 6-7 éves gyerekek szavajárásai: Megb.szom az orrod, apád f.sza, k.rva anyád, g.ciláda és ehhez hasonló fiinomságok. 18 vagyok, de 18 éves fejjel sem beszélek így és 12-13 éves korom körül értettem meg ezek jelentését. Elmentem gimibe, ott megtanultam, hogy miszerint megy az élet. Aszerint kerültünk egymás mellé, hogy kinek milyen márkás ruhája, telefonja van, szülei milyen foglalkozást űznek. Ha nem ismered a legújabb márkákat, ha nem jársz plázába, ha nem használod a közösségi oldalakat éjjel-nappal akkor a körükben te már nem is számítasz embernek. Hányás az egész. 18/L
 19/43 anonim ***** válasza:
10%
Most ez az időszak van amikorra tinik így néznek ki.Én is röhögök a szüleim régi képein és az akkoriban divatos cuccaikon.Fogadd el hogy most ez tettszik nekik.Másrészt meg nem a te tetszésedet akarják elérni.Ha meg nem veszik őket komolyan akkor az az ő bajuk.Foglalkozz azzal ami a te dolgod és ne erre fordítsd az energiád.
2011. júl. 29. 22:03
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
magyar mtv-n vagy hol fényes nappal nyomták a playboy villa lányait, meg L.A. Ink meg stb, ilyen műsorral van tele a tv, ők meg ezen nőnek fel, akkor miért csodálkozunk? én még csak nem is hibáztatom őket érte, nem ők tehetnek róla, még gyerekek, hanem a felnőttek, akik ezt mutatják nekik példának.
2011. júl. 29. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!