Havernek tekint vagy akar valamit? Nem tinik vagyunk.
Én inkább nőnek gondollak:-)
Hát ez a 250 km nagyon-nagyon sok. 1000 távkapcs-ból szerintem ha 1-2 végződik jól. Nálatok meg még rosszabb a helyzet, hiszen alig taliztatok még.
Én várnék a hazaköltözésre, hogy közelebb legyünk. Maximum, ha most találkoztok, ülj le vele beszélni, hogy költözés után vannak-e tervei, mert távkapcsba belemenni badarság...csak sérülhetsz...
Én vagyok természetesen a Nő.. A kattogó, agyaló, már most szerelmes nő.
...aki úgy de úgy örült annak a válasznak, hogy TUTTI, hogy nagyon sokat jelentesz neki. Bár igazad lenne....
Most épp sok az ideje, leállás van a munkájában.
Mindig írja- de sose mondja- hogy mindenképp szeretne eljutni hozzám.
Én megőrülök. Türelmesebben várnék, ha legalább azt hallhatnám tőle szóban, hogy sokat jelentek neki. Hogyan "szedjem ki" belőle? harapófogóval? fenébe is, iszonyú ritka az ember életében az ilyen első látásra ügy....:) és köszönöm az eddigi válaszokat is, meg a kövekezőket is.
Normál esetben még kb 6-8 hét.
Szívem szerint kb most repülnék.
Hozzá.
Hát 2 hónap nem lehet akadály!
Ha közel lesztek, akkor minden kiderül. Addig csak éreztesd vele, hogy nem lenne ellenedre egy kapcsolat.
Jótanács: Igaz, hogy a férfinak kell lépni, de azért ne harapd le a fejét, ha nem megy naponta hozzád 250 km-t:-)
Ha egy városban laktok és akkor nem hajlandó érted, hozzád menni, akkor már gyanakodhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!