Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Havernek tekint vagy akar...

Havernek tekint vagy akar valamit? Nem tinik vagyunk.

Figyelt kérdés
A 30-as éveink végét tapossuk, láttam egyet s mást, de rajta nem és nem bírok eligazodni. Gyerek, család egyikünknél sincs, értelmiségiek vagyunk. Netes ismeretség, első találkozás után én nem akartam semmit tőle. De naponta hívott, így lassan azt vettem észre, kész, szerelmes lettem. Eltelt egy hónap, naponta-másnaponta keres msn-en vagy telefonon. Írásban rendkívül klasszul kóstolgatjuk egymást, huzigáljuk a másik bajszát-de telefonon ő is, én is, kerüljük a "mi lesz velünk" témakörét. Nem találkoztunk azóta sem másodszor, kb 250 km-re élünk egymástól, igaz, én ideiglenesen lakom csak messzire tőle, rövidesen "haza" költözöm, akkor közelebb leszünk. Két hete ígéri, hogy ismét meglátogat, talán pár nap múlva végre meg is teszi. Kérdés: mi a fenéért keres és hívogat ötödik hete naponta, ha arra viszont nem képes, hogy eljöjjön hozzám és ismét egymás szemébe nézzünk..? nem hiszem, hogy eben a korban msn-barátot keresgélne az ország túlvégéről mindösszesen. Minden véleményt köszönök, és kérek szépen indoklást is hozzájuk.
2011. júl. 30. 15:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan egyszeru neki megszervezni, megoldani a 250 km utazast. Na me, lehet nem is olyan szorgalmas. Vard ki mikor haza koltozol, majd akkor meglatod, merre megy ez a kapcsolat, ha megy. Addig ne izgulj, elvezd a flortolest, beszelgetest.
2011. júl. 30. 15:50
 2/10 anonim válasza:
tuti hogy nagyon sokat jelentesz neki..Ha te férfi vagy akkor neked kell lépned nem arra várni hogy ő majd megy hozzád, meg majd ő megteszi az első lépéseket..a nők már csak iylnek.Azt Ajánlom lépj minél hamarabb.
2011. júl. 30. 15:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Én inkább nőnek gondollak:-)

Hát ez a 250 km nagyon-nagyon sok. 1000 távkapcs-ból szerintem ha 1-2 végződik jól. Nálatok meg még rosszabb a helyzet, hiszen alig taliztatok még.

Én várnék a hazaköltözésre, hogy közelebb legyünk. Maximum, ha most találkoztok, ülj le vele beszélni, hogy költözés után vannak-e tervei, mert távkapcsba belemenni badarság...csak sérülhetsz...

2011. júl. 30. 16:01
 4/10 A kérdező kommentje:

Én vagyok természetesen a Nő.. A kattogó, agyaló, már most szerelmes nő.

...aki úgy de úgy örült annak a válasznak, hogy TUTTI, hogy nagyon sokat jelentesz neki. Bár igazad lenne....

Most épp sok az ideje, leállás van a munkájában.

Mindig írja- de sose mondja- hogy mindenképp szeretne eljutni hozzám.

Én megőrülök. Türelmesebben várnék, ha legalább azt hallhatnám tőle szóban, hogy sokat jelentek neki. Hogyan "szedjem ki" belőle? harapófogóval? fenébe is, iszonyú ritka az ember életében az ilyen első látásra ügy....:) és köszönöm az eddigi válaszokat is, meg a kövekezőket is.

2011. júl. 30. 16:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tul sokat varsz tole par het utan. Azzal kifejezi, hogy erdekled, hogy rendszeresen keres. Mar talalkoztatok 1-szer az 5 het alatt. Hogy tudjon mindig 250 km-t utazni egy nagyon friss "kapcsolatert"? Valoszinuleg nem tudja, hogy mi sul majd ki ebbol, ahogy te sem. Azt irod, hogy par nap mulva megy is. Mi a gond akkor? Majdnem 40 eves vagy es ilyen pokhendin allsz ehhez a temahoz? Nem csoda, hogy meg egyedulallo vagy.
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt is mondta, örülne nagyon, ha közelebb lennék.
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasi is vívódik, de a 250 km, az 250 km. Mikor tudod megoldani, hogy költözz?
2011. júl. 30. 16:13
 8/10 A kérdező kommentje:

Normál esetben még kb 6-8 hét.

Szívem szerint kb most repülnék.

Hozzá.

2011. júl. 30. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát 2 hónap nem lehet akadály!

Ha közel lesztek, akkor minden kiderül. Addig csak éreztesd vele, hogy nem lenne ellenedre egy kapcsolat.

Jótanács: Igaz, hogy a férfinak kell lépni, de azért ne harapd le a fejét, ha nem megy naponta hozzád 250 km-t:-)

Ha egy városban laktok és akkor nem hajlandó érted, hozzád menni, akkor már gyanakodhatsz...

2011. júl. 30. 16:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én csak szeretném látni így is, hogy már szeretem... Amikor először találkoztunk idegen volt még. Úgy érzem, ha ismét találkozunk, tudok ránk türelmesen várni. De olyan nagyon megölelném... Én nem tudok elmenni hozzá, ha tudnék, már megtettem volna.
2011. júl. 30. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!