Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit gondoltok az ilyen emberről?

Mit gondoltok az ilyen emberről?

Figyelt kérdés

A nagyanyámról van szó. Itt él velünk, és én ilyen gonosz embert még nem láttam.

Engem valamiért nagyon utál, és mindig keresztbe akar tenni nekem. Így is elég ideges vagyok mostanában, de már korán reggel felidegesített. :(

Van az uncsitesóm, akit eddig mindig szidott, meg egy kedves szava nem volt róla.

Most azt csinálta, hogy úgy volt, hogy jön át ma unokatestvérem, és annyit mondtam, hogy miért pont ma, mert kettesben akartam lenni a barátommal (kb egy hete találkoztunk utoljára) és erre elkezdett ordítani velem, hogy felhívja keresztanyukámat, hogy ne jöjjön ide uncsitesóm, mert én nem akarom. Mondom neki, hogy ez nem fer, én nem ezt mondtam, fogta a vénasszony elfordult, és nem szólt hozzám bármit mondtam neki. Aztán meg elkezdett sírni. Sztem most azt próbálja elhinteni, hogy utálom az unokatestvéremet, pedig közben ő nem nézi semmibe. Meg én fogok a lekvárban maradni, hogy milyen ember vagyok ha felhívja keresztanyukámat (már sztem megtette)

Ahhhhhhhh nagyon ideges vagyok :(

2011. júl. 14. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 anonim ***** válasza:

Alice én arra gondoltam, hogy teljesen mindegy, hogy most mit gondolsz erről, mert ha más körülmények között nőttél volna fel, akkor nem így gondolkodnál most, mert egy teljesen más személyiség lennél, attól a sok szartól, amit kaptál volna.

Valóban az alkoholista apjával nem tud mit kezdeni, de magával igen, hogy felfogja, hogy amit addig normálisnak gondolt, mert csak azt látta, az lehet hogy csöppet sem az. Gondolom nem véletlenül jár pszichológushoz a kérdező.

Ha viszont fogja magát és elmegy onnan, az egyértelmű menekülés, attól nem oldódnak meg a problémái. Így szerintem az a legjobb, ha megoldja a saját problémáit, feldolgozza, hogy ilyen a családja és aztán költözik.

2011. júl. 16. 11:12
 82/82 anonim ***** válasza:
Amúgy pontozzatok lefele nyugodtan, mert élvezem! :D
2011. júl. 16. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!