Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit gondoltok az ilyen emberről?

Mit gondoltok az ilyen emberről?

Figyelt kérdés

A nagyanyámról van szó. Itt él velünk, és én ilyen gonosz embert még nem láttam.

Engem valamiért nagyon utál, és mindig keresztbe akar tenni nekem. Így is elég ideges vagyok mostanában, de már korán reggel felidegesített. :(

Van az uncsitesóm, akit eddig mindig szidott, meg egy kedves szava nem volt róla.

Most azt csinálta, hogy úgy volt, hogy jön át ma unokatestvérem, és annyit mondtam, hogy miért pont ma, mert kettesben akartam lenni a barátommal (kb egy hete találkoztunk utoljára) és erre elkezdett ordítani velem, hogy felhívja keresztanyukámat, hogy ne jöjjön ide uncsitesóm, mert én nem akarom. Mondom neki, hogy ez nem fer, én nem ezt mondtam, fogta a vénasszony elfordult, és nem szólt hozzám bármit mondtam neki. Aztán meg elkezdett sírni. Sztem most azt próbálja elhinteni, hogy utálom az unokatestvéremet, pedig közben ő nem nézi semmibe. Meg én fogok a lekvárban maradni, hogy milyen ember vagyok ha felhívja keresztanyukámat (már sztem megtette)

Ahhhhhhhh nagyon ideges vagyok :(

2011. júl. 14. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
48% Én megtiszteltelek azzal, hogy megkerestem az első válaszod és reagáltam. Te már ennél több vagy , mert te nem fogod. Értem. Megint nem reagáltál, csak úgy szólok. A link. De mindegy sokat elárul rólad.
2011. júl. 14. 14:56
 52/82 anonim ***** válasza:
56%

A linket meg elolvastam. Csak az a baj, hogy az általános élettapasztalat szerint egy öreg nyugdíjas nagymama, nem ordibál az unokájával és nem kezd el sírni, ha az normális hangnaben beszél vele és méginkább nem tesz ilyet, hogy érzelmileg zsarolja.

És akkor még pár oldal után bevallja, hogy őt igazából mindenki utálja,apja iszik,bántja stb...

Túl sok itt az önsajnálat, a másik rossz színben való feltüntetése és teszi ezt úgy, olyan állításokra alpozva,amik ténylegesen életszerűtlenek.

2011. júl. 14. 14:58
 53/82 anonim ***** válasza:
56%

"Én megtiszteltelek azzal, hogy megkerestem az első válaszod és reagáltam. Te már ennél több vagy , mert te nem fogod. Értem. Megint nem reagáltál, csak úgy szólok. A link. De mindegy sokat elárul rólad."

Na látod, ahelyett hogy leírtad volna mégegyszer, itt sopánkodsz, közben már 6-szor leírhattad volna.

2011. júl. 14. 15:00
 54/82 anonim ***** válasza:

Persze Alice, te is csak kérdezel meg kíváncsi vagy. Igaz, hogy a kérdésedben megint kétségbe vonod a kérdező szavahihetőségét: "ÁLLÍTÓLAG idegesítő nagyid"

Amúgy arra nem gondolsz, hogy aki úgy nő fel, hogy állandóan elnyomják és pszichológushoz jár, az nehezebben mozdul. A sok szar ellenére is?

2011. júl. 14. 15:00
 55/82 A kérdező kommentje:
és havi 90.000forintból fizette a lakbért,a rezsit meg a kaját, plusz a levelező tandíjat ami alsó hangon 150 000 forint? szerintem nem nagyon lehet ebből kijönni. és nem láttam soha értelmét annak, hogy itthonról elmeneküljek.
2011. júl. 14. 15:01
 56/82 anonim ***** válasza:
nem a szavahihetőségét vonom ezzel kétségbe, de nem ismerem, nem tudom, mi van a háttérben, mi történt, hogy él, milyen a nagyi egyébként, ezért az állítólag
2011. júl. 14. 15:02
 57/82 anonim ***** válasza:
most ebbe nem megyek bele, ki mit fizethet mennyiből, én csak azt mondom, ha mindenki egy szemét lenne a családomban, és bunkó, és iszákos, én ugyan nem maradnék otthon!
2011. júl. 14. 15:04
 58/82 anonim ***** válasza:
54%

Kitörölheted a valagod az általános élettapasztalatoddal 48%. Amúgy csak szólok, hogy megint általánosítasz. Hányszor volt részed lelki terrorban vagy családon belüli erőszakban?

(Tessék egy újabb kérdés.)

Mert van egy olyan gyanúm, hogy olyanokról oktattok itt, amiben soha nem volt részetek.

2011. júl. 14. 15:04
 59/82 A kérdező kommentje:

az öreg nyugdíjas nagymama kirabolta a saját lányát :D ő maga mesélte el, hogy a lánya kapott egy aranyórát, és mikor nem figyelte ellopta tőle.

örülj neki, hogy elhinni se tudod, hogy milyen család ez, hát még ha ebben lenne részed.

de egy kérdésem van 48%os hoz: Boldog vagy?

2011. júl. 14. 15:08
 60/82 anonim ***** válasza:

"Kitörölheted a valagod az általános élettapasztalatoddal Amúgy csak szólok, hogy megint általánosítasz."

Az "általános élettapasztalat" szó több szakmában is feltűnik, és nagyon is jól alkalmazzák pont az ilyen jellegű kérdéseknél, hogy mi az általánosabb és mi a logikusabb.

"Hányszor volt részed lelki terrorban vagy családon belüli erőszakban? "

Ó ha én erről beszélnék.Csak tudod nincs kedvem sajnáltatni magam.

2011. júl. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!