Mit gondoltok az ilyen emberről?
A nagyanyámról van szó. Itt él velünk, és én ilyen gonosz embert még nem láttam.
Engem valamiért nagyon utál, és mindig keresztbe akar tenni nekem. Így is elég ideges vagyok mostanában, de már korán reggel felidegesített. :(
Van az uncsitesóm, akit eddig mindig szidott, meg egy kedves szava nem volt róla.
Most azt csinálta, hogy úgy volt, hogy jön át ma unokatestvérem, és annyit mondtam, hogy miért pont ma, mert kettesben akartam lenni a barátommal (kb egy hete találkoztunk utoljára) és erre elkezdett ordítani velem, hogy felhívja keresztanyukámat, hogy ne jöjjön ide uncsitesóm, mert én nem akarom. Mondom neki, hogy ez nem fer, én nem ezt mondtam, fogta a vénasszony elfordult, és nem szólt hozzám bármit mondtam neki. Aztán meg elkezdett sírni. Sztem most azt próbálja elhinteni, hogy utálom az unokatestvéremet, pedig közben ő nem nézi semmibe. Meg én fogok a lekvárban maradni, hogy milyen ember vagyok ha felhívja keresztanyukámat (már sztem megtette)
Ahhhhhhhh nagyon ideges vagyok :(
én is én is én is:-)
bár nem kérdezte senki:D
Alice végig feltételes módban beszélsz. Persze, hogyha mindenki ilyen lenne hirtelen körülötted, akkor elhúznál.
Csak abba nem gondolsz bele, hogy ha ilyen körülmények között nőttél volna fel, akkor nem ilyen személyiséged lenne most, és közel sem biztos, hogy így döntenél.
Értem Alice tehát az a legjobb, ha elmenekül az egész helyzetből, és lezáratlanul hagyja a problémákat.
Én sem ismerem a helyzetet, csak rátok reagálok plusz ismerős a kérdező helyzete, mert nekem sem volt tökéletes családi életem.
" ha tényleg lett volna ilyen gondod és ezt mondod, hogy nem akarok panaszkodni. Tipikusan azoknak az érve, akikkel amúgy minden rendeben van."
A te egyéni törvényeidnek már ellentmond az a jelenség,mikor pl egy megerőszakolt lány nem panaszkodik senkinek, hogy őt ténylegesen megerőszakolták.
Tehát elég naívak a következtetéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!