Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az emberről?

Mit gondoltok erről az emberről?

Figyelt kérdés

naponta megiszik:

1 üveg vodkát + 2 liter vörösbor

-ordibál a gyerekével

-kidüllednek a szemei

-fenyegetőzik

-bezárja a lakásba a gyerekét: elveszi a kulcsát és a telefontját.

-ezeket a a szavakat használja a gyereke felé:

*baz+

*fogd be a pofád

*te szutyok

*takarodj itthonról

és hasonlók

-dobálja a szendvicseket

-közbe sír és panaszkodik a rezsiről és a munkájáról

-néha megüti

-nem reagál a kérdésekre v. csak ordibálva

(a gyerek 13 éves)

2011. febr. 4. 19:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Alkoholista vadbarom,gyámhatóságra azonnal...
2011. febr. 4. 19:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen emberrõl nehéz véleményt alkotni szavakban.Es miért nincs feljelentve egy ilyen mocsadék?
2011. febr. 4. 19:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt h erős idegzetű lesz a gyereke.

Nem vagyok mérges erre mert tudom h az a gyerek ha felnő nem fog asarokba húzódni ha 2en elkezdik szídni a fejét.

Ki fog állni magáért. És ennek ez az ára.

Ha rólad van szó. Mondom ne úgy fogd fel h apád 1 alkoholista szemét hanem h erős karakterű ember lesz belőled :)

18/F

2011. febr. 4. 19:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
egy barom, mint az az anyuka is aki ilyen mellett neveli a gyerekét.
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy bír annyit meginni?
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,látom leszűrted a lényeget :D:P
2011. febr. 4. 20:00
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
a fiatalságom, a gyerekkorom ment rá egy ilyen álatra.Mindkét szülőm ott rohadhat meg majd a saját levében öregségére.Életre megutáltam őket.18 évesen egyből menekültem.Apa ugyanez, anya meg mint kívüláló.Ott fognak megrohadni.megérdemlik.még rúgnék is beléjük, és örülök,hogy megmentettem magam onnan.
2011. febr. 4. 20:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szervusz!

Hát azt, hogy a lelke nagyon sötét:S.

2011. febr. 4. 20:12
 9/14 tetris ***** válasza:
100%

Ha ez az állapot huzamos ideje fennáll, akkor vszeg a személyiségét már teljesen szétrombolta az alkohol.Képtelen kontrollálni magát, ezért agresszív, ezért igazságtalan, ezért ordibál.

Egy alkoholista sohasem ismeri el azt, hogy ő alkoholista, ezért nem kér segítséget se a leszokáshoz. Vagyis, egy idő után már menthetetlen.

A környezetében élők idegeit, egészégét viszont kikezdi, hogy egy ilyen ember mellett kénytelenek élni.

Gyakori jelenség, hogy a durva verbális agressziót egy idő után követi a tényleges fizikai erőszak. Ezért veszélyes ez a helyzet.

A megoldás az, ha valamilyen módon ez az alkoholista személy kikerül a családi környezetből. Például, ha édesanyád beadja a válópert, és kidobja a lakásból. Sajnos gyerekként jogilag nem tehetsz szinte semmit, esetleg a gyámügytől, az iskolapszichológustól, vagy az osztályfőnöktől kérhetsz segítséget, ha a bántalmazás rendszeres.

A nagy kérdés itt az, hogy anyukád hogy áll a dologhoz. Beszéljétek meg, hogy mit lehetne tenni, anyukád hajlandó-e elválni.

2011. febr. 4. 21:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
alkoholista vadbarom.
2011. febr. 4. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!