Mit gondoltok az ilyen emberről?
A nagyanyámról van szó. Itt él velünk, és én ilyen gonosz embert még nem láttam.
Engem valamiért nagyon utál, és mindig keresztbe akar tenni nekem. Így is elég ideges vagyok mostanában, de már korán reggel felidegesített. :(
Van az uncsitesóm, akit eddig mindig szidott, meg egy kedves szava nem volt róla.
Most azt csinálta, hogy úgy volt, hogy jön át ma unokatestvérem, és annyit mondtam, hogy miért pont ma, mert kettesben akartam lenni a barátommal (kb egy hete találkoztunk utoljára) és erre elkezdett ordítani velem, hogy felhívja keresztanyukámat, hogy ne jöjjön ide uncsitesóm, mert én nem akarom. Mondom neki, hogy ez nem fer, én nem ezt mondtam, fogta a vénasszony elfordult, és nem szólt hozzám bármit mondtam neki. Aztán meg elkezdett sírni. Sztem most azt próbálja elhinteni, hogy utálom az unokatestvéremet, pedig közben ő nem nézi semmibe. Meg én fogok a lekvárban maradni, hogy milyen ember vagyok ha felhívja keresztanyukámat (már sztem megtette)
Ahhhhhhhh nagyon ideges vagyok :(
48% Hagyjad már magad hülyegyerek. A kérdezőnek problémája van a családjával, erre te meg ilyen vagy. Igazi "jólelkű, segítőkész ember" lehetsz. Lenézed a problémáját, mert az csak neked lehet igaz? A logikáddal meg kitörölheted a valagod, csak néz körbe a világban, számtalan logikátlan dolog van, de aki mindenben csak a logikát keresi az egy igazi felszínes, szemellenzős ember.
Igen, a kérdező lehet rosszul csinál valamit, nincs kizárva, de ki vagy te, hogy lenézed? Neki ez a problémája, neked meg lehet az, hogy bedőlt a hiteled. Csak nézőpont kérdése, hogy melyik a nagyobb probléma.
A kérdezőnek pedig azt üzenem, hogy amennyire lehet kerüld el a nagymamád és ne mondj el neki mindent, mert így lelki terror lesz a dologból.
"48% Hagyjad már magad hülyegyerek."
Te gondolom a kocsmában nevelkedtél, hogy így szólítasz meg embereket és akkor még te beszélsz lenézésről?
Örülök, hogy megértetted, amit írtam.
És mi van, ha kocsmában nevelkedtem?
Nekem ott is megtanítottak annyit, hogy ne rúgjak bele más emberbe. Főleg ne ismeretlenül, ok nélkül. Főleg ne olyan emberbe, aki bevallja, hogy a problémái miatt pszichológushoz jár.
Lehetsz akár orvos is, vagy ügyvéd, emberileg 0 vagy.
Ezt már bebizonyítottad.
Nem nézlek le, csak megvetlek! :D
Persze te kis ártatlan, te csak reagáltál. :)
De hogyan, milyen stílusban az a lényeg. Ott van, megindokoltam, hogy miért vagy 0, olvasd el mégegyszer.
Ha szerinted sántít a kérdés, akkor miért nem kattintasz egy másik kérdésre? Az a buta, aki pátyolgat vagy biztat? Ellenben te nagyon okos vagy, mert átlátsz mindenen igaz?
Nem gondolod, hogy olyanba is mögöttes dolgokat látsz, amiben nincs?
Lehet, hogy kamu a kérdés (bár nem hiszem), és valaki pátyolgatja a kérdezőt.
De mi van, ha nem kamu és te tuskó vagy vele?
Melyik a rosszabb?
Én csak nem értem, hogy miért ilyen ez az ország, hogy mindenki belerúg a másikba, meg dögöljön meg a szomszéd tehene is. Nem tudom felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!