Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit gondoltok az ilyen emberről?

Mit gondoltok az ilyen emberről?

Figyelt kérdés

A nagyanyámról van szó. Itt él velünk, és én ilyen gonosz embert még nem láttam.

Engem valamiért nagyon utál, és mindig keresztbe akar tenni nekem. Így is elég ideges vagyok mostanában, de már korán reggel felidegesített. :(

Van az uncsitesóm, akit eddig mindig szidott, meg egy kedves szava nem volt róla.

Most azt csinálta, hogy úgy volt, hogy jön át ma unokatestvérem, és annyit mondtam, hogy miért pont ma, mert kettesben akartam lenni a barátommal (kb egy hete találkoztunk utoljára) és erre elkezdett ordítani velem, hogy felhívja keresztanyukámat, hogy ne jöjjön ide uncsitesóm, mert én nem akarom. Mondom neki, hogy ez nem fer, én nem ezt mondtam, fogta a vénasszony elfordult, és nem szólt hozzám bármit mondtam neki. Aztán meg elkezdett sírni. Sztem most azt próbálja elhinteni, hogy utálom az unokatestvéremet, pedig közben ő nem nézi semmibe. Meg én fogok a lekvárban maradni, hogy milyen ember vagyok ha felhívja keresztanyukámat (már sztem megtette)

Ahhhhhhhh nagyon ideges vagyok :(

2011. júl. 14. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 A kérdező kommentje:
szóval 48as ez övön aluli volt, most szidhatnálak, és mondhatnám, hogy majd ha ugyanezt végigcsináltad mint én letérdelek eléd. de nem teszem, mert ez különböztet meg minket egymástól. és ha nem vagy boldog, gondjaid vannak, gondolj arra, hogy köszönd meg magadnak, meg ennek a viselkedésnek, és nem is fogsz boldogan élni, amíg nem változol meg
2011. júl. 14. 13:55
 32/82 anonim ***** válasza:

Szerintem meg az a fura, hogy nem reagálsz semmit és idekevered a politikát.

Amúgy nem az igazát vonod kétségbe a kérdezőnek, hanem a szavahihetőségét. Valóban lenéző vagy de nem vagy flegma, hanem tuskó. Nem azért mert más a véleményed, hanem a stílusod miatt, hogy belerúgsz másba.

2011. júl. 14. 14:00
 33/82 anonim ***** válasza:
Persze, téged mindenki utál,semmibe vesz,bántanak,gyűlölnek,utálnak... te vagy a legszerencsétlenebb ember a világon. Legalábbis ezt akarod magadról beállítani.
2011. júl. 14. 14:00
 34/82 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg az a fura, hogy nem reagálsz semmit és idekevered a politikát"

Olvasd el az első válaszom. Politika meg hasonlat volt.

2011. júl. 14. 14:05
 35/82 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy általánosítasz, azt feltételezed, hogy minden öreg egyformán reagál. Szerinted ez logikus?
2011. júl. 14. 14:16
 36/82 anonim ***** válasza:
Az én kérdéseimre viszont nem reagáltál.
2011. júl. 14. 14:17
 37/82 anonim ***** válasza:
mér nem költözöl el, kérdező?
2011. júl. 14. 14:18
 38/82 anonim ***** válasza:

"Az a gond, hogy általánosítasz, azt feltételezed, hogy minden öreg egyformán reagál. "

Na akkor mondd már meg mitől kezd el sírni egy "vénasszony"(ahogy a kérdező beszél saját nagymamájáról)? Van olyan aki sírva fakad ha szépen,normális hangnemben szólnak hozzá, hogy-én nem így értettem,nem úgy gondoltam.

2011. júl. 14. 14:22
 39/82 anonim ***** válasza:
Ez az ami életszerűtlen,logikátlan.
2011. júl. 14. 14:23
 40/82 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszoló belinkelt egy kérdést a saját nagymamájáról az első oldalon. Vannak ilyen emberek.

Ez a nagymama nem hiszem, hogy sokkal jobb ember lehet annál a nagymamánál, én meg úgy gondolom.

Tudod vannak ilyen emberek, úgy hívják szarkeverő.

Vagy vannak olyan emberek, akik ha nem úgy történik valami ahogy ők akarják, akkor bevetnek mindent, úgy hívják az ilyet, hogy lelki terrorista.

Nem tudod elképzelni azt a helyzetet, hogy a nagymama azért kezd el sírni a szép szavak ellenére, mert így tudja befolyásolni a kérdezőt, hogy az történjen, amit ő akar?

Hogy a kérdezőnek legyen lelkiismeret furdalása, és csak azért is azt mondja, hogy úgy lesz,ahogy a mama akarja?

Vénasszonynak meg azért nevezheti, mert nyilván nem tiszteli. Megjegyzem az ilyen embereket nem is lehet.

2011. júl. 14. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!