Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit gondoltok az ilyen emberről?

Mit gondoltok az ilyen emberről?

Figyelt kérdés

A nagyanyámról van szó. Itt él velünk, és én ilyen gonosz embert még nem láttam.

Engem valamiért nagyon utál, és mindig keresztbe akar tenni nekem. Így is elég ideges vagyok mostanában, de már korán reggel felidegesített. :(

Van az uncsitesóm, akit eddig mindig szidott, meg egy kedves szava nem volt róla.

Most azt csinálta, hogy úgy volt, hogy jön át ma unokatestvérem, és annyit mondtam, hogy miért pont ma, mert kettesben akartam lenni a barátommal (kb egy hete találkoztunk utoljára) és erre elkezdett ordítani velem, hogy felhívja keresztanyukámat, hogy ne jöjjön ide uncsitesóm, mert én nem akarom. Mondom neki, hogy ez nem fer, én nem ezt mondtam, fogta a vénasszony elfordult, és nem szólt hozzám bármit mondtam neki. Aztán meg elkezdett sírni. Sztem most azt próbálja elhinteni, hogy utálom az unokatestvéremet, pedig közben ő nem nézi semmibe. Meg én fogok a lekvárban maradni, hogy milyen ember vagyok ha felhívja keresztanyukámat (már sztem megtette)

Ahhhhhhhh nagyon ideges vagyok :(

2011. júl. 14. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
hát nézd, ha az apám mondjuk egy alkoholista állat lenne, ott nem lenne mit megoldani, viszont 20 évesen nekem még lehetne szép életem, nem azt mondom, hogy sz@rnék a fejükre, de nem laknék velük egy helyen
2011. júl. 14. 15:19
 72/82 anonim ***** válasza:

48% Igen naiv vagyok, de nem ebben. Az egyszeri trauma egy megerőszakolt lány esetében, én viszont lelki terrorról és családon belüli erőszakról beszélek, amelyek hosszú folyamatok, és azokról nem lehet hallgatni mindig, mert belekattansz. Azok az estek is kiderülnek mindig, amikor az apák folyamatosan zaklatják saját gyermeküket.

De te sosem fogod tanulással helyettesíteni az élettapasztalatot.

2011. júl. 14. 15:27
 73/82 anonim ***** válasza:
Alice nem értetted meg, amit írtam.
2011. júl. 14. 15:28
 74/82 A kérdező kommentje:

Micsoda problémák, teljesen életszerűtlen a te nyavajgásod, Tehát most be kellene vallanom, hogy én is pszihológushoz járok, mert önbizalomhiányos vagyok.És ez a különbség kettőnk között, hogy te böcsületesen bevallod, én meg nem....aha..., akkor térdre borulok előtted

sztem ezek tényleg a boldogságról árulkodnak.

2011. júl. 14. 15:31
 75/82 anonim ***** válasza:
Hát nekem elég egyértelműnek tűnt, mit írtál.
2011. júl. 14. 15:34
 76/82 A kérdező kommentje:
Alíz lehet, hogy te önző vagy és csak magadat nézed, de én nem. Tudom, ritka ez manapság, de ez van
2011. júl. 14. 15:34
 77/82 anonim ***** válasza:
Ne haragudj Alice még lefogom írni, hogy mire gondolok, de most dolgom van.
2011. júl. 14. 15:35
 78/82 anonim ***** válasza:

szerintem ez a baj, hogy szerinted önző lennél, ha a szemét családodat otthon hagynád. Ez nagyon nagy baj, hogy így érzed. Így, soha nem fogsz onnan kiszabadulni, ha peched van, ugyanolyan leszel, mint a nagymamád.

Nem azt mondtam, hogy hagyd őket éhen halni, hanem, hogy ne lakj velük, az én szemeben ez nem menekülés. Lehet így a te lelkivilágod is jobb lenne, és jobban tudnál segíteni otthon.

2011. júl. 14. 15:43
 79/82 A kérdező kommentje:

Mikor régebben felvetettem az elköltözés gondolatát apa nagyon szomorú lett, és kérte, hogy ne menjek el.

El fogok költözni, lehet 21 évesen, lehet, hogy 2 hónap múlva, de még nem most. Olyan mint nagyanyám biztos nem leszek, mert azért már 20 évesen valamennyire kialakult a személyiségem, és mindenben különbözök tőle, ezért is van köztünk konfliktus.

2011. júl. 14. 15:48
 80/82 anonim válasza:
Sajnos a klímay idején a nőknek kevesebb ösztrogén hormonjuk termelődik, amely ilyen undorító viselkedéshez vezet, megfüszerezve még az évek káros erejével ...para!
2011. júl. 16. 02:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!