Miért szeretik jobban, mint engem? Mit tegyek?
Biztos,hogy szembeállnék a szüleimmel és elmondanám nekik mindezt.NEM VAGY SEMMIREKELLŐ!!Vedd észre,hogy felnőtt,értékes ember Vagy,próbáld meg lerázni magadról ezt a szomorúságot és megbeszélni velük.Kedvesen megkérdezni,hogy vajon ez miért így van?Nem lenne jó,ha ezt a terhet még évekig cipelnéd és szoronganál miatta.
Egyeseknek üzenem itt,hogy nem mindenki tud egyértelműen leválni a szüleiről,vannak,akiknek az egyedülálló szülőjét kell támogatniuk,és nem futja egyébre a fizetéséből.Akinek jövedelmező munkája van és vehet lakást,kocsit,az csendben örüljön,és szálljon le a magas lóról mert mindent megtapasztalunk egyszer...
Ez nem magas ló, hanem a tények.És ha mindig a múlton fogunk rágódni, akkor soha előbbre nem fogunk jutni.
Mellesleg a kérdezőnek nem kell támogatni a szüleit.
Na, kedves engem bunkóztál le.
Ott kezdődik, hogy nő vagyok.30 éves.És alkoholista szülők gyermekeként láttam meg a napvilágot.Vertek, szexuálisan zaklattak, szinte az utca nevelt.Ehhez képest a Te életed leányregény.És szerinted én nem tanultam???Ha nem tanultam volna, akkor valószínű, hogy most ott lennék, ahol anyám, meg apám:A temetőben.
Mert konkrétan éhen haltam volna, meg hajléktalan lennék, vagy egy alkesz, mint Ők voltak.De nem így lett, mert mindenem megvan a saját keresetemből!
Szóval mielőtt ítélkezel, meg bunkózol, gondolkozz el az életeden, van tőled sokkal sanyarúbb sorsú ember is.
A mai világban a nyavajgásból nem élünk meg, vagy elfogadod, vagy nem haladsz lőre, ennyi.
Már van egy erős, 4 éves kapcsolatod.
Szerintem lépj túl az egészen, ott a párod, hamarosan ott a külön életetek!
Különben meg beszélj a szüleidel, ha ennyire zavar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!