A szülők a gyereküket szeretik jobban, vagy egymást?
Nekem pl. apum azt mondja hogy engem szeret a legjobban a világon, de szerintem azért mondja mert épp haragszik anyára vagy összevesztek vagy ilyesmi, de egyéb dolgaiból meg sokszor az jön le, hogy őt szereti jobban..
Ti hogy vagytok ezzel?
Én a gyerekemet szeretem a világon a legjobban!Senkit sem szeretek úgy,mint őt!
Ezt az érzést nem lehet semmivel sem összehasonlítani!
És ha úgy adódna,akkor nem nézném pl.: a páromat (sem),ha a gyerekemről lenne szó!
A gyerek érdekei a legfontosabb,ő az első mindenben!
Szülője válogatja. Ahol válófélben vannak, ott egyértelműen a gyereket szeretik jobban.
De alapesetben valóban más a kettő.
Van egy felosztás, miszerint négyféle szeretet van: az önszeretet, a szülői-gyermeki szeretet, a szerelem és a felebaráti szeretet. Ötödikként kapcsolható hozzá az istenszeretet, de az igazából valahol a gyermeki szeretet egyik fajtájának tekinthető.
A lényeg az, hogy ha a millióféle szeretetet csak négy kategóriába soroljuk be, ez a két fajta akkor is különbözik!
Utolsó: ha ennyire imádod a gyerekedet,akkor a házasságod hamar tönkre fog menni!
Ha pedig kamasz lesz a gyereked,akkor nem tudsz majd elszakadni tőle. Ha ős sem tud elszakadni az anyjától,akkor nem lesz normális párkapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!