Aupair host anyukák nem szoktak féltékenykedni a férjüket és/vagy gyereküket illetően?
Aupair = babysitter
host anyuka = a családban, ahol lakik az aupair, az anyuka
Mire gondolok? Az anyuka féltékeny lesz a lány, elkezdi félteni a férjét, netán a gyerekeit...
08:52
"fel se vedd, hogy az anya mit mond" Azert nem kene ilyen tanacsokat adni,
hiszen nincs olyan, hogy nem veszi figyelembe azt, hogy a munkaadoja mit mond, mert az erdekes lenne!
Eppen az anya fogja kiadni az utasitast, hiszen a gyermekere fog vigyazni pl.
Utolsó: az mind oké, hogy a mi szüleink ezt segítség nélkül is meg tudták oldani, de miért ne könnyítené meg valaki a saját dolgát, ha megteheti? Ha én mondjuk megtehetném, hogy soha a büdös életben ne kelljen teregetnem (mert az egyszerűen utálom csinálni), akkor nem teregetnék, hiszen miért csináljak olyat, amit utálok, ha egyszer nem muszáj?
Másrészt pedig, ha egy olyan családról van szó, ahol mindkét szülő dolgozik, akkor nem biztos, hogy van, aki elmenjen a gyerekért iskolába, mert amennyire én tudom, az iskolában valamivel korábban végeznek, mint ameddig egy átlagos munkaidő tart. Viszont bizonyos kor alatt pl. Angliában egyáltalán nem szabad felügyelet nélkül hagyni egy gyereket, és ebbe az is beletartozik, hogy nem mehet haza egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!