Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülők a gyereküket szeretik...

A szülők a gyereküket szeretik jobban, vagy egymást?

Figyelt kérdés

Nekem pl. apum azt mondja hogy engem szeret a legjobban a világon, de szerintem azért mondja mert épp haragszik anyára vagy összevesztek vagy ilyesmi, de egyéb dolgaiból meg sokszor az jön le, hogy őt szereti jobban..

Ti hogy vagytok ezzel?

2011. júl. 6. 21:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15%
Én biztos hogy a páromat tartanám az első helyen... valahogy egy gyereket akár saját akár nem nem tudok úgy szeretni mint a páromat.
2011. júl. 6. 22:03
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Imádom a gyerekeimet és a férjemet is,de másképpen. Ha választanom kellene: a GYEREKEIM!!!
2011. júl. 6. 22:04
 13/18 anonim ***** válasza:
16%
Ha egyszer lesz gyermekem, biztos ő lesz a második legfontosabb. Az első Isten, akitől kaptam.
2011. júl. 6. 22:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Két külömböző dolog. Két külömböző érzelem!!!!A férjemet másmilyen szeretettel veszem körül, mint a lányomat. Azt tapasztaltam ha megtartom az egyensúlyt egyik sem veszi észre,melyiknek adok több szeretetet.
2011. júl. 6. 22:07
 15/18 anonim ***** válasza:
84%

off:22:03!

Gondolom neked még gyereked sincs és férjed(feleséged)sem....

2011. júl. 6. 22:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jelenleg se gyerekem, se párom, de úgy gondolom a kétféle szeretet összehasonlíthatatlan.. DE! Ha úgy adódik a helyzet, hogy egy nőnek választania kell a gyereke és a párja érdeke között, szerintem mindenképpen a gyerek az első, mivel érte ő a felelős, a párja pedig egyrészt felnőtt ember, másrészt szintén úgy kell éreznie, hogy a gyerek érdeke fontosabb őnála!

És itt most nem válásra céloztam, mert egy gyerek boldogtalan rossz kapcsolatban élő szülők között..

2011. júl. 6. 22:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem lehet meghatarozni ezt igy meg 2 embernel sem, hisz minden ember mas, egyenlo mertekben lehet oket szeretni, de mashogyan. Mas a ferjem irant erzett szeretet, mint a gyerekunk iranti. Nem ertem, hogy miert kellene osszehasonlitani. Nem tudom megitelni ezt, nem szoktam ezen gondolkodni. A szeretet egy erzes, meg kell elni, nem pedig gondolkodni rola. A szeretet foka is valtozik, hullamzik. Van, mikor az ember kozelebb van egy emberhez erzelmileg, van, amikor tavolabb.
2011. júl. 7. 05:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Annak van igaza aki azt mondja, hogy nem lehet összehasonlítani. Mindenki másként éli ezt meg. Pl: a kedvesemről tudom, hogy a gyereket mindennél jobban szeretni, jobban nálam, az anyjánál, saját magánál. Én viszont úgy vagyok vele, hogy egyensúlyozok. Mert szerintem amíg egy család vagyok addig nem lehetünk boldogok egymás nélkül, tehát mindenki egyformán fontos. A gyerek is, apa is és bizony anya is. Szóval számomra a szeretet milyensége más, a mértéke ugyanakkora. Csak egy példa: ha a gyerek pl imádná a zöldséges spagettit apa meg utálná, akkor a csinálnék másik fogást is.
2011. júl. 7. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!