Vajon a tesómat jobban szeretik? Bővebben lent
én egyszerűen nem értem az ilyen szülőket...hogy lehetnek ennyire taplók?
Igazából nem tudom,hogy mit csináljál...próbáld meg ezt megbeszélni velük....persze tesód nélkül !
A leghasznosabb az lenne ha elköltöznél,de 13 évesen....se pénzed se semmid...
Komolyan mondom sokszor a szülőknek kéne pofont adni !
ugyanezzel szenvedem. Én 12 éves lány vok, és nekem van egy 4 éves öcsém. ugyanezek a bajaim -.-"
És már nekemis tököm ki van az egésszel. :'( -.-
én is megértelek, mert nálunk is ez a helyzet :(
én 20éves lány vagyok, tesóm 16éves fiú és folyton kivételeznek vele. ő bármit megtehet, akkor jön haza amikor akar, arra költi a zsebpénzét(ami mellesleg több mint az enyém) amire csak akarja. ha van valami veszekedés az ő oldalán állnak.Ha csinál valami rosszat és elmondom anyáéknak, akkor én vagyok a szemét, hogy miért árulkodok. Ha tesóm kiejt a száján valamit, akkor rohannak megvenni én meg persze könyöröghetek. Ja és egész nap nem csinál semmit, csak a gép előtt ül, én pedig azért szoktam segíteni a házimunkában, sokszor megfőzök és még is én vagyok a lusta a családban. :S Mikor meg mondom, hogy őt miért szeretitek jobban leordítanak, hogy hogy mondhatok ilyet, ez nincs így, én is megkapok mindent. Ez igaz is csak ez a kivételezés idegesít.
Sokan járunk ebben a cipoben, úgy néz ki.
Nálunk is ez van, én 20 vagyok a húgom 14, hiába mosok ablakot, takarítok, néha fozok, mellette dolgozom, iskolába járok, mégis én vagyok a rossz. Anyám mindenkinek azt meséli, hogy milyen lusta vagyok, nem csinálok semmi.
A húgom meg otthon csak a tévé elott heverészik, számítógépezik és egyáltalán semmiben nem segít. Róla persze csak akkor esik szó, ha valakit dícsérni kell... :(((
Hát halljátok nálunk is ez van. Én 22 vagyok a hugi 13. De már megszoktam. Van olyan h anyának szolok vmit meg beszélek vele és majd lenyel egybe. De ha hugom akkor már kenyérre lehet kenni. Annak idején nekem sose segitett tanulni h mellém ült volna (általános) de hugom mellett mindig ott ült/ül így jóhogy kitűnő tanuló.
Amúgy én sem értem a szülőket h miért kell kivételezni és különbséget tenni.
Nem részletezem, mert nem a pszichológia a szakterületem, de azt tudom, hogy az elsőszülött az etalon.
Akkor lehetne könnyebb neked, ha nem bátyád, hanem nővéred lenne.
Javulni nem fog a dolog csak, ha majd valamilyen %-ban tőled függenek majd és dirigálhatsz.
"Z"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!