A kutyák szeretik, ha megölelik őket? Bővebben lent.
Az enyém szereti..:)
De ő amúgy is bújós.:)
Első: Elején említettem: Mikor a macskámat meg a kutyámat ölelem.. :)
A kutyim már sajnos nem él :'( így nem tudom dögönyözni..
Szia az én kutyim nem egy bujos forma de nagyon szereti ha átőlelem és akkor a vállamra hajtja a fejét és ott bujik..DD
valamikor még a mancsátis odarakja rám....nagyon ennivaló és nem egy kis darab kutya....sőt....ja és nincs idomitva.
A legtöbb kutya inkább csak elviseli.
Az enyéim dicséretnek veszik, de a kutyáknak ezt tényleg nem értékelik, és irritáló tud lenni, fejezd ki a szereteted úgy, hogy jobban értsék és élvezzék.
Egyébként egy elég domináns mozdulat, erre is gondolj.
Az én kutyáim is egyedül akkor szeretik, amikor nagyon nagy izgalom van, például amikor egy kutya támadására jól reagáltak (békésen elrendezték), vagy egy félős és idegbeteg kutyát sikerült meggyőzni, vagy fesztiválozó tömegben sikerült lélekben is teljesen velem maradni; vagy akkor, amikor velem, vagy a kutya maga dinamikus mozgást végez, és azt jutalmazom (pl. egy sikeres ugrás vagy ugrás-sorozat, kerítés-mászás, ez utóbbit vészhelyzet esetére gyakoroltattam be velük, parancsra :D), vagy bicikli mellett vágtáztak szabadon, és végig követték a parancsaim, vagy harmadik eset, ha valami kiemelkedőt teljesítettek, pl. végre megértettek egy új parancsszót/trükköt, mert egy erőteljes, energikus gesztusnak használom.
Amikor kényelmesen elfekszenek, vagy ülnek, és békés állapotban vannak, akkor csak engedik, de egyáltalán nem élvezik, és ez szerintem nem is várható el a kutyáktól. Az enyéim is bújósak, de a dögönyözés inkább tetszik nekik, mint az ölelgetés, ha nincs kiérdemelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!