Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák szeretik, ha megöleli...

A kutyák szeretik, ha megölelik őket? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Mikor a macskámat meg a kutyámat ölelem mindegyik csak kiakar szabadulni a karjaimból meg ficánkolnak, miért? Másnál is figyeltem már náluk nyugodt maradt a kutyus, filmekben is szokott ilyen jelenet lenni ott meg kifejezetten tetszik a kutyáknak ahogy megölelik őket.
2010. nov. 3. 20:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
A te kutyád nem szereti, ez még nem jött le?A filmekben pedig beidomítják az állatokat.
2010. nov. 3. 20:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne szorítsd magadhoz, inkább csak dögönyözd meg egy kicsit.
2010. nov. 3. 20:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém szereti..:)

De ő amúgy is bújós.:)

2010. nov. 3. 20:08
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt kutyám, amelyik kifejezetten ellenséges mozdulatnak vélte. Az állatvilágban az ölelés ebben a formában nem létezik, a filmekben is erőltetett és giccses, ott be vannak idomítva a kutyák, hogy maradjanak ülve, de élvezni ők sem élvezik kifejezetten...
2010. nov. 3. 20:09
 5/16 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam a kutyákról (és szerintem ez más állatokra is igaz) hogy nem szeretik ha megölelik őket nem tudom már pontosan, hogy miért is, a lényeg hogy nem szeretik a bezárt, szűk helyeket. Vagy nem is tudom már :) De attól még én is megölelgetem néha a kiskutyámat :)
2010. nov. 3. 20:09
 6/16 anonim ***** válasza:
Az enyém is szereti, függetlenül attól hogy nem egy bújós kutya. De volt már olyan is, hogy a kanapé előtt ültem, ő meg felugrott a kanapéra mögém. Egyszercsak a vállamra tette a két mancsát, és a nyakamhoz hajtotta a fejét, és így szunyókált el. Hát az nagyon sírós volt:))
2010. nov. 3. 20:11
 7/16 anonim ***** válasza:
én kutyám van mikor nem hagyja,de van mikor türelmesen végig állja és néz rám borjú szemekkel,meg néha elkezd olyankor bujni hogy majdnem fellök
2010. nov. 3. 20:13
 8/16 A kérdező kommentje:

Első: Elején említettem: Mikor a macskámat meg a kutyámat ölelem.. :)

A kutyim már sajnos nem él :'( így nem tudom dögönyözni..

2010. nov. 3. 20:13
 9/16 anonim ***** válasza:

Szia az én kutyim nem egy bujos forma de nagyon szereti ha átőlelem és akkor a vállamra hajtja a fejét és ott bujik..DD

valamikor még a mancsátis odarakja rám....nagyon ennivaló és nem egy kis darab kutya....sőt....ja és nincs idomitva.

2010. nov. 3. 20:20
 10/16 MME ***** válasza:
100%

A legtöbb kutya inkább csak elviseli.

Az enyéim dicséretnek veszik, de a kutyáknak ezt tényleg nem értékelik, és irritáló tud lenni, fejezd ki a szereteted úgy, hogy jobban értsék és élvezzék.

Egyébként egy elég domináns mozdulat, erre is gondolj.

Az én kutyáim is egyedül akkor szeretik, amikor nagyon nagy izgalom van, például amikor egy kutya támadására jól reagáltak (békésen elrendezték), vagy egy félős és idegbeteg kutyát sikerült meggyőzni, vagy fesztiválozó tömegben sikerült lélekben is teljesen velem maradni; vagy akkor, amikor velem, vagy a kutya maga dinamikus mozgást végez, és azt jutalmazom (pl. egy sikeres ugrás vagy ugrás-sorozat, kerítés-mászás, ez utóbbit vészhelyzet esetére gyakoroltattam be velük, parancsra :D), vagy bicikli mellett vágtáztak szabadon, és végig követték a parancsaim, vagy harmadik eset, ha valami kiemelkedőt teljesítettek, pl. végre megértettek egy új parancsszót/trükköt, mert egy erőteljes, energikus gesztusnak használom.

Amikor kényelmesen elfekszenek, vagy ülnek, és békés állapotban vannak, akkor csak engedik, de egyáltalán nem élvezik, és ez szerintem nem is várható el a kutyáktól. Az enyéim is bújósak, de a dögönyözés inkább tetszik nekik, mint az ölelgetés, ha nincs kiérdemelve.

2010. nov. 3. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!