Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hölgyek, nők, asszonyok,...

Hölgyek, nők, asszonyok, mennyasszonyok, elvált nők hogy álltok a "házastársi kötelezettség" fogalmával?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, tapasztaltam már régen is, hogy sok nő leginkább, vagy csak azért szexel a párjával sokszor mert kötelezettségének érzi, vagy azért nem, mert csakazértsem, szóval tesz rá, hogy a férfinek "igényei" vannak. Szerintetek mennyire jogos, nemjogos ez az elvárt dolog egy férfi életében, és mennyire változtatta meg a manapság egyre jobban tapasztalható női öntudat felemelkedése, hogy sokszor, tényleg nagyon sokszor azért vannak a kicsapongások a férfi részéről, mert a nő "megvonja" a szexet tőle.
2011. ápr. 10. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
csak felületesen olvasgattam át,amit írtatok,de nem hiszem el,hogy felnőtt emberek ilyesmiről beszélnek.Találja ki a másik,hogy mi bajod,meg szexmegvonás.Azért van egy pár együtt,hogy megbeszéljék a problémáikat,ha valakinek nincs kedve,energiája hozzá és a másiknak ezt meg kell értenie.Ennyi.Ne haragudjatok,de ez az egész megvonásdi egy dedós hülyeség.Elvileg értelmes emberek vagyunk és a szánkat elsősorban kommunikációra találták fel.
2011. ápr. 10. 19:54
 72/72 anonim ***** válasza:
nálunk fordított a helyzet. Én nőként sokkal nagyobb libidóval rendelkezem, mint ő. Egyszerűen nem kívánja annyiszor mint én, nem azért mert megcsal, vonzódik hozzám, szépnek tart, csak egyszerűen másak az igényei. És ez nagyon rossz.
2011. ápr. 11. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!