Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hölgyek, nők, asszonyok,...

Hölgyek, nők, asszonyok, mennyasszonyok, elvált nők hogy álltok a "házastársi kötelezettség" fogalmával?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, tapasztaltam már régen is, hogy sok nő leginkább, vagy csak azért szexel a párjával sokszor mert kötelezettségének érzi, vagy azért nem, mert csakazértsem, szóval tesz rá, hogy a férfinek "igényei" vannak. Szerintetek mennyire jogos, nemjogos ez az elvárt dolog egy férfi életében, és mennyire változtatta meg a manapság egyre jobban tapasztalható női öntudat felemelkedése, hogy sokszor, tényleg nagyon sokszor azért vannak a kicsapongások a férfi részéről, mert a nő "megvonja" a szexet tőle.
2011. ápr. 10. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:

15:43-as vagyok

Szerintem az is lehet elvárás, ami a szexhez vezet.

Értem ezt úgy hogy a nő elvárja hogy foglalkozz vele hét közben is, amikor Számodra, egy napi munka után annyira nem kényelmes.

Ha ezt megcsinálnád, talán több lenne a szex.

Mert ez is házastársi kötelességed lenne Neked, amit úgymond nem teljesítesz...akkor én miért teljesítsem?

Én adjak meg mindent, amíg Te nem adod meg azt, ami nekem fontos?

A kapcsolatok nem így működnek. Mindenkinek kell tőle valamit kapnia, különben nem működik. Előbb-utóbb valaki kiszáll belőle.

2011. ápr. 10. 15:58
 52/72 A kérdező kommentje:
de itt nem az a véglet van, hogy a férfi nem ad semmit, csak elvár. itt ezer oka lehet, ezt már tisztáztuk. Csak azokról a szélsőséges esetekről, amikor tényleg, egy eszköz lehet a nő kezében ez, miközben látja, hogy a férfi frusztráltabb, mint egy csikót be akarja törni. Nem fer, egy házastársi kapcsolatban. Mert ha félrelép a férfi ő a szemét, a családfő meg mégis ő, és ha meg megalázkodik oda a tekintély. Azért ezt, engedjék már meg kedves hölgyeim, hogy megtartsuk. Persze ha nem baj. :P ( hú de fogok ezért még kapni érzem. )
2011. ápr. 10. 16:06
 53/72 anonim ***** válasza:
De úristen te meg nem fogod fel, hogy olyan nincs, hogy a semmi miatt megvonja? Max. elenyésző kis százalékban, innentől kezdve nincs miről beszélni.
2011. ápr. 10. 16:07
 54/72 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem: az ide írt hozzászólásaid alapján az egész szexuális témához való viszonyulásod borzalmas, ha ilyen jellemű párom lenne, szerintem nekem sem lenne kedvem lefeküdni vele.
2011. ápr. 10. 16:09
 55/72 anonim ***** válasza:

Szerintem a példa amit írsz, akkor eléggé sarkított és elég kevés háztartásra lehet jellemző. Manapság már nem ritka, hogy a férfiaknak van kevésbé kedvük, főleg a 20 éves korosztályt nézve. Elég sokat cikkeztek erről a témában.

Másrészt, az alázat erény és nem hátrány. Sokkal jobban felnézek olyan emberre, aki ezt meg tudja tenni, mint olyanra aki gyerekesen duzzog és félti a nem létező, magasabb pozícióját.

Ezt csak régen nevelték a férfiakba, hogy ennyire makacsul önérzetesnek kell lenni.. hidd el egy nőnek is ugyanolyan rossz érzés alázatot vállalni adott esetben.

Manapság már tudjuk, hogy aki nem tud bocsánatot kérni és nem ismeri el a hibáit, az inkább gyerekesen viselkedik, mint megfelelően.

2011. ápr. 10. 16:12
 56/72 A kérdező kommentje:
na jó úgylátom mindenki egy másik példáról beszél, mivel már megállapítottuk, hogy ezer és ezer oka lehet ha megtagadja a másik a szexet. Most az, hogy így írtam, próbáltam nem vaskalaposnak tünni, de hogy ezálltal rájönni, hogy biztos nem feküdnél le velem, az azért nem semmi. :)
2011. ápr. 10. 16:17
 57/72 anonim ***** válasza:
Abban teljesen egyetértek, hogy a szex jogos elvárás egy kapcsolatban, de szerintem se kellene ezt leszűkíteni csak az egyik oldalra. Hidd el a férfiak is ugyanúgy lehetnek a probláma másik felén és ugyanolyan gyakran vannak is, csak ezzel nem dicsekednek a haverjaik előtt
2011. ápr. 10. 16:27
 58/72 A kérdező kommentje:
De nem értitek, hogy én ezt egy szóval nem állítottam, hogy " jaj szegény, semmiről nem tehető férfiaktól, a csúnya, gonosz nők megvonják az egyetlen jó dolgot, amit valaha is kitalált a jó isten nekünk" hanem azokról, mikor a nő, mint egy öntudatra ébredt mesterséges intelligencia, :) na ezt is viccnek vegyétek, szóval kihasználja a helyzetet.
2011. ápr. 10. 16:30
 59/72 hennike ***** válasza:

Szerintem kedves kérdező, te szimplán kretén vagy.

A szex mióta házastársi kötelesség? Már régen megette a fene, ha valaki úgy gondol rá, hogy a párjának le kell vele feküdni házastársi kötelességből.

Valami nő visszautasított, és most ezzel az általánosítással akarsz bosszút állni érte?

Szerintem mindkét félnél előfordul ez a dolog, ami általában már a kapcsolat és/vagy a házasság végét jelenti. Ha valaki nem akar a másikkal lenni annak valami oka van, csak sok esetben a másik fél erre magasról tojik. Még a nő csendben puffog, emészti magát, addig a pasi megszerzi magának a szexet bármi áron. Esetleg meg lehetne kérdezni anyucit, mi baja van.

2011. ápr. 10. 17:45
 60/72 hennike ***** válasza:
100%

Az én apukám akkor járt el nőzni, mikor anyum terhes volt. Mert neki az jár. Ő nem tudja a szexet arra pár hétre hanyagolni. Ahelyett hogy munka után ment volna haza anyához, ő nőkkel volt hajnalokig. Anyum elnézte neki, pár év múlva tesómmal lett terhes, ugyan ez volt a helyzet. Anyum 5 hónaposan egyedül meszelte ki a házat, mert apa nem költ festőre, segíteni meg csak addig ért rá, míg ígérni kellett. Inkább megint eljárt nőzni.

Ezek után anya kicsit hűvös lett vele, apa végül elvált, mert szerinte anya nem törődik vele, és mert nincs szex. Na és persze szerinte anyum volt a hibás, ötlete sincs miért hidegült el tőle...

2011. ápr. 10. 17:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!